Πασχαλινές στιγμές στην πλατεία Άρεως για τους μικρούς φίλους της Τρίπολης (pics,vid)

Πασχαλινές στιγμές στην πλατεία Άρεως για τους μικρούς φίλους της Τρίπολης (pics,vid)

Απρίλιος 02, 2018 - 12:27
1 σχόλια

To Πάσχα πλησιάζει ολοταχώς και τα παιδιά του δήμου Τρίπολης έχουν την τύχη και την χαρά να κατασκευάσουν τη δική τους λαμπάδα στα ξύλινα σπιτάκια της Πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.

O Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τρίπολης διοργανώνουν εργαστήρι «Πασχαλινής λαμπάδας» το οποία θα διαρκέσει από την Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Τετάρτη από τις 11:00 έως τις 13:00 και το απόγευμα από τις 17:30 έως τις 19:30.

Έτσι οι μικροί φίλοι της Τρίπολης πηγαίνουν στην πλατεία και κατασκευάζουν με διάφορα πολύχρωμα υλικά την δική τους πασχαλινή λαμπάδα με το προσωπικό τους γούστο.

Το περίπετρο θα βρίσκεται στην πλατεία έως και την Μεγάλη Τετάρτη το βράδυ, έτσι όσοι δεν προλάβατε πηγαίνετε να κατασκευάσετε δωρεάν τη δική σας λαμπάδα για να πάρετε το Άγιο Φως από την εκκλησία την νύχτα της Ανάστασης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα παιδιά φτιάχνουν τη δική τους λαμπάδα στην Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ετσι μπραβο,οι εκδηλωσεις επιτελους στη πλατεια αρεως,η κλασικη πλατεια για εορτασμους (και για βολτες) της τριπολης,οχι πια αλλο πετρινου,ας παει ο κοσμος κατω στη μεγαλη πλατεια,ειδικα τωρα που ερχεται καλοκαιρακι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.