Το party maske της Αρκαδιανής και του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Το party maske της Αρκαδιανής και του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Μάρτιος 01, 2016 - 07:29
0 σχόλια

Συνεχίζοντας δυναμικά για 5η συνεχόμενη χρονιά την συνεργασία τους, ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και το χορευτικό συγκρότημα  «Αρκαδιανή», συνδιοργάνωσαν το πρώτο maske party της χρονιάς για τους μικρούς φίλους, τόσο του χορού, όσο και του τένις. Στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης τη Κυριακή 28/2, οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν σ’ ένα ξέφρενο party με πολλές – πολλές εκπλήξεις. Από τις 5 το απόγευμα το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα, με τους διοργανωτές να έχουν φροντίσει για το κάθε παιδί ξεχωριστά, δίνοντας του τον κατάλληλο αποκριάτικο εξοπλισμό.

Την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε, όπως και πέρσι, ο κ. Άκης Χριστόπουλος, ο οποίος με τις μουσικές του επιλογές δημιούργησε το ιδανικό αποκριάτικο κλίμα. Στο τέλος της βραδιάς έγινε και η κλήρωση των πλούσιων δώρων, για τα οποία είχαν φροντίσει οι διοργανωτές και ακολούθησαν παραδοσιακά αποκριάτικα δρώμενα.

Το χορευτικό συγκρότημα «Αρκαδιανή» και ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστούν για τη συμμετοχή τους όλα τα παιδιά, που τίμησαν με την παρουσία τους το maske party και εύχονται σε όλους καλές απόκριες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.