Πάρτι νεολαίας από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Εύη Μπαλά - Πανταζοπούλου (pics)

Πάρτι νεολαίας από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Εύη Μπαλά - Πανταζοπούλου (pics)

Μάιος 24, 2019 - 14:00
0 σχόλια

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ ένα πάρτι για την μαθητιώσα νεολαία της Τρίπολης από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη, Εύη Μπαλά - Πανταζοπούλου.

«Ευχαριστώ τα παιδιά μου, γιατί έτσι τα αισθάνομαι όλα τους, και τους συνεργάτες μου για την τιμή που μου έκαναν να συμπαραταχθούν στο πλευρό μου σε αυτόν τον αγώνα για τις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Δίνω και παίρνω καθημερινά τόση αγάπη που είναι πραγματικά αυτό που με κάνει να λατρεύω το επάγγελμα μου και είναι ο λόγος που στο φροντιστήριο μου την Φιλομάθεια είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Συνομιλώ καθημερινά μαζί τους και ξέρω τόσο καλά τις ανάγκες τους για αυτό και δεσμεύομαι να γίνω η φωνή τους στο Δημοτικό συμβούλιο αν φτάσω σε εκλογή.»

Πάμε λοιπόν όλοι δυνατά στις 26 Μαΐου να δώσουμε την σκυτάλη στην πιο δυνατή ομάδα, στην ομάδα της Νέας Τρίπολης, στην ομάδα του Γιάννη Σμυρνιώτη

Δελτίο Τύπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.