Παρουσίες με νόημα στην προσυνεδριακή συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ στο Ναύπλιο (pics)

Παρουσίες με νόημα στην προσυνεδριακή συγκέντρωση του ΚΙΝΑΛ στο Ναύπλιο (pics)

Μάρτιος 16, 2019 - 10:03
1 σχόλια

«Έσκισε» η προσυνεδριακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στο Ναύπλιο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στις 13 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα «Τριανόν», παρουσία του πρώην υπουργού Δημήτρη Ρέππα, σε αντίθεση με εκείνη που είχε διοργανωθεί στην Τρίπολη, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, όπου μόνον είκοσι από τα περίπου 1.000 εγγεγραμμένα μέλη την τίμησαν με την παρουσία τους (δείτε ΕΔΩ).

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής Αργολίδας παραβρέθηκαν: ο βουλευτής & υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές Γ. Μανιάτης, ο υποψήφιος βουλευτής Α. Πουλάς, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γ. Μπουντρούκας, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Άργους Μυκηνών Τ. Χειβιδόπουλος & Επιδαύρου Τ. Χρόνης και ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο οποίος, πάντως, αν και είχε δώσει το «παρών» στην κοπή πίτας του Κινήματος στο D-Tales, δεν είχε παρακολουθήσει την προσυνεδριακή εκδήλωση, στην οποία συζητήθηκαν προσυνεδριακά και άλλα πολιτικά ζητήματα.

Σημειωτέον ότι ο κ. Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος έχει καταγωγή από το Λεωνίδιο Αρκαδίας, είχε να «ακουστεί» στα πολιτικά πράγματα από τον Μάιο του 2012. Έχει πολλούς φίλους στην Αρκαδία, ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι από οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί, θα αγωνιστεί για την παράταξη.

Το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα πραγματοποιηθεί 30-31 Μαρτίου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Βασίλη Παπαδόπουλου/EUROKINISSI στο argolidaportal.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Οταν μιλάμε για Ρέππα εννοούμε την ορντινάτσα του Τζέφρι;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.