Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη…» του Μάκη Παπούλια στην Τρίπολη (pics,vid)

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη…» του Μάκη Παπούλια στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 10, 2018 - 12:30
0 σχόλια

Παρουσιάστηκε από τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης και τις Εκδόσεις Αλεξάνδρεια στην Τρίπολη το βιβλίο του Μάκη Παπούλια «Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη…» την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Το «Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη…»  είναι ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που έχει σαν φόντο την μεταπολεμική Ελλάδα από τον Εμφύλιο και τις επιπτώσεις του μέχρι την Χούντα και την Μεταπολίτευση.

Το βιβλίο περιγράφει την ζωή ανθρώπων σαν τον συγγραφέα που έζησαν σε για μια κρίσιμη περίοδο.

Ο κ. Παπούλιας να τονίζουμε ότι βρέθηκε στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στο Ψάρι Γορτυνίας όπου και δημιούργησε επιχειρήσεις, όπως μία αγροτουριστική μονάδα με το όνομα  «Αρκαδιανή»

Για το βιβλίο μίλησαν ο δικηγόρος Νίκος Δελφάκης, ο Γεώργιος Κωστούρος διευθύνων σύμβουλος ΑΝΒΟΠΕ, ο πρέσβης επί τιμή Αλέξανδρος Μαλλιάς, ο Κώστας Μαρινάκος καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής kai ο δημοσιογράφος Κώστας Σπυρόπουλος. 

Την εκδήλωση συντόνισε η πρόεδρος του ΦΟΤ Εύη Μεντή ενώ αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η κυρία Νικητάκη μέλος του ΦΟΤ.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη…» του Μάκη Παπούλια στην Τρίπολη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.