Παρουσιάστηκε η πολιτική παράταξη «Ελεύθερη Πατρίδα» στην Τρίπολη (pics,vid)

Παρουσιάστηκε η πολιτική παράταξη «Ελεύθερη Πατρίδα» στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούνιος 09, 2017 - 21:24
2 σχόλια

Η νέα πολιτική παράταξη «Ελεύθερη Πατρίδα» παρουσιάστηκε στην Τρίπολη την Παρασκευή 9 Ιουνίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Πρόκειται, όπως λένε οι ιδρυτές της, για μια πατριωτική παράταξη, που σκοπό έχει να επαναφέρει τις αξίες της ρωμιοσύνης στην ελληνική κοινωνία. Οι δημιουργοί της δηλώνουν άνθρωποι της διπλανής πόρτας, εργαζόμενοι που τους ενώνει ο κοινός σκοπός της αναδόμησης του ελληνικού κράτους.

Ο κ. Νίκος Βασιλειάδης, δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη και επίκουρος καθηγητής της Ιστορίας στο ΑΠΘ, πρόεδρος της κίνησης, είπε: «Η προσπάθεια ξεκίνησε για να αφυπνίσει τους Έλληνες. Δεν είμαστε κηφήνες, δεν απομυζούμε τον κρατικό κορβανά, είμαστε εργαζόμενοι. Ο ανθός της ελληνικής νεολαίας έχει φύγει στο εξωτερικό, στο πανεπιστήμιο βλέπω παιδιά ανιστόρητα και αγράμματα. Υπάρχει αναρχία, όλα είναι διαλυμένα».

Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να βρούμε τους Κολοκοτρώνηδες που θα βοηθήσουν τον τόπο να πάει μπροστά.

«Δεν λειτουργούμε με αρχηγικούς όρους. Οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά. Το άναρχο διαλυμένο κράτος πρέπει να το χτίσουμε από την αρχή», είπε, τέλος, ο κ. Βασιλειάδης.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, πρώην διοικητής υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, επίσης από τη Θεσσαλονίκη, μας είπε ότι η παράταξη είναι καινούργια και ότι ξεκίνησε πριν από ενάμιση χρόνο. Κάνουν περιοδείες σε όλη την Ελλάδα για να δημιουργήσουν πυρήνες σε όλη την Ελλάδα.

Για εμάς έχει ξεπεραστεί ο όρος «Δεξιά» και «Αριστερά». Πιστεύουμε στην πατρίδα, στη θρησκεία μας, οικογένεια. Διαφέρουμε από τα άλλα κόμματα που είναι πολυπολιτισμικά.

«Πιστεύουμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο μας στην Περιφέρεια».

Ο δικηγόρος Σταύρος Μιχαλόπουλος από την Τρίπολη, μας είπε ότι συμμετέχει σε αυτό το νέο κίνημα για να αφυπνίσει συνειδήσεις. «Θα περιμέναμε να έρθει περισσότερος κόσμος, αλλά ο κόσμος τώρα μας μαθαίνει. Προχωράμε, δεν απογοητευόμαστε. Έγινα μέλος της κίνησης επειδή διαπίστωσα μια αγνότητα στις προθέσεις των ανθρώπων που έφτιαξαν την κίνηση».

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρουσιάστηκε η νέα πολιτική παράταξη «Ελεύθερη Πατρίδα» στην Τρίπολη


2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.