Παρουσίαση βιβλίου «Ωδές στην Ελευθερία, στην Ελλάδα και στην Οικουμένη» (pics,vid)

Παρουσίαση βιβλίου «Ωδές στην Ελευθερία, στην Ελλάδα και στην Οικουμένη» (pics,vid)

Σεπτέμβριος 19, 2017 - 20:22
0 σχόλια

Στην παρουσίαση βιβλίου του Αρκά (από το χωριό Θάνα) Θεόδωρου Δάλμαρη, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, με τίτλο "Ωδές στην Ελευθερία, στην Ελλάδα και στην Οικουμένη" βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ο κ. Γιαννακούρας μετέφερε τον γραπτό χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό.

Όσον αφορά το δικό του χαιρετισμό συνεχάρη τον συγγραφέα γιατί έχει γράψει ένα πρωτότυπο και πρωτοποριακό βιβλίο, που δεν γράφεται από τον καθένα. Ενώ στηρίζεται στα καλούπια του Εθνικού μας Ύμνου του Δ.Σολωμού, περνά μέσα από αυτό σύγχρονα προβλήματα που αφορούν τόσο στη χώρα μας, όσο και στην Οικουμένη.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που θα μείνει και όποιος το διαβάσει έχει πολλά να πάρει.

Επίσης είναι ιδιαίτερα τιμητικό που ο συγγραφέας διάλεξε να παρουσιάσει το βιβλίο στη γενέτειρά του και αυτό δείχνει πως δεν έχει ξεκοπεί από τις ρίζες τους.

Να είναι υγιής ο κ. Δάλμαρης και καλοτάξιδο το βιβλίο του!

Όπως σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει

«Παρουσίαση ενός ξεχωριστού βιβλίου που αναφέρεται μεταξύ άλλων στην Ελευθερία, την οποία ταυτίζει με την Ελλάδα.. Ένα βιβλίο του καταγόμενου από το χωριό Θάνα Θεόδωρου Δάλμαρη, που προβληματίζει και αφυπνίζει σε δύσκολους καιρούς....

Όποιος το διαβάσει έχει να πάρει πολλά.Το βιβλίο μιλά για την Ελευθερία, για την ανάγκη αδελφοσύνης των λαών αλλά και για την Παγκοσμιοποίηση και την κρίση που έχουμε ως χώρα...

Συγχαρητήρια στο συγγραφέα για την δουλειά που έχει κάνει στο βιβλίο του με τίτλο "Ωδές στην Ελευθερία, στην Ελλάδα και στην Οικουμένη" .. Να είναι καλοτάξιδο το πόνημά του και να γράψει πολλά ακόμα βιβλία, ώστε να προσφέρει στον πολιτισμό μας και στον τόπο μας.»

Video: 

Παρουσίαση Βιβλίου Θ. Δάλμαρη "Ωδές στην Ελευθερία"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.