Παρουσίαση του βιβλίου «Ταξίδια στους τόπους της καρδιάς μου»

Παρουσίαση του βιβλίου «Ταξίδια στους τόπους της καρδιάς μου»

Ιούνιος 18, 2017 - 19:02
0 σχόλια

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και πολλή αγάπη έγινε την Πέμπτη 15 Ιουνίου η παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου της δασκάλας κ.Ελένης Κουτρίκη-Παναγιωτακοπούλου «Ταξίδια στους τόπους της καρδιάς μου», που κυκλοφόρησε τον Φλεβάρη του 2017 από τις εκδόσεις ΗΔΥΦΩΝΟ.

Η εκδήλωση έγινε στο Ίδρυμα Άγιος Χαράλαμπος, εκεί που η κυρία Ελένη για 23 χρόνια μαζί με άλλες κυρίες προσφέρει την αγάπη και τις γνώσεις της. Φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς τίμησαν τη συγγραφέα που έχει μέχρι τώρα εκδώσει τρία βιβλία. Έχουν προηγηθεί η ποιητική της συλλογή «Απόηχοι ψυχής» και η μυθιστορηματική αυτοβιογραφία «Τα σχολειά της νιότης μου». Ο διευθυντής του Ιδρύματος κ. Σαράντης Μουτσάτσος καλωσόρισε τον κόσμο στην αρχή και στη συνέχεια για την κυρία Ελένη μίλησαν οι συναδέλφισσες και φίλες της κ. Ελένη Φλογερά και κ. Κική Λιόγα-Παπαδοπούλου.

Το βιβλίο παρουσίασε η φιλόλογος και ανιψιά της κ.Σοφία Κουτρίκη ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η δασκάλα και μαθήτριά της κ. Δήμητρα Μπακάλη. Για την κ. Ελένη επίσης μίλησαν οι ιερείς, πατέρας Χαράλαμπος Καρούζος και πατέρας Δημήτριος Κατσαούνης. Στο τέλος η κυρία Ελένη συγκινημένη ευχαρίστησε όλους που την τίμησαν και παρευρέθησαν στην παρουσίαση και τους χάρισε το βιβλίο της, ανάμεσα σε αγκαλιές, ευχές και φιλιά.

Τον συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης είχε η κόρη της και υπεύθυνη των εκδόσεων ΗΔΥΦΩΝΟ, Μαρία Παναγιωτακοπούλου. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για την κ. Ελένη που έκλεισε με κεράσματα, ευχές και πολύ συναίσθημα, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπά και την αγαπούν.

Δείτε το υλικό που αναρτήθηκε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης "Πολιτιστικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.