Παρουσίαση του Ισαραίικου παιδικού παραμυθιού

Παρουσίαση του Ισαραίικου παιδικού παραμυθιού

Ιούνιος 19, 2019 - 08:28
0 σχόλια

Παρουσίαση του Ισαραίϊκου παιδικού παραμυθιού « Τα κουκιά και ο παπάς» από την Πανελλήνια Εταιρεία Λόγου και Τέχνης.
 
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου «Φλοίσβος» και στα πλαίσια της Έκθεσης Αγιογραφίας και Εικαστικών «Εικαστικές Διαδρομές 2019», έγινε η παρουσίαση του Ισαραίϊκου παιδικού παραμυθιού « Τα κουκιά και ο παπάς» της Βασιλικής Μαντέλου και της Κωνσταντίνας Ασημακοπούλου.

Στη διάρκεια της παρουσίασης έγιναν πολλές αναφορές στο ιστορικό Ίσαρη αλλά και στη μεγάλη παρακαταθήκη που μένει από το πόνημα αυτό στους νέους Ισαραίους, με σκοπό να αγαπήσουν και να δημιουργήσουν στο Ίσαρη.

Επίσης, ακολούθησε ευρεία ανάλυση των νοημάτων που πηγάζουν από το παιδικό παραμύθι, από την συγγραφέα και τον Ιστορικό Τέχνης και Επίτιμο Πρόεδρο της Π.Ε.Λ.Τ. κ. Αριστοτέλη Λαδογιάννη.
«Τα κουκιά και ο παπάς» εκδόθηκαν για πρώτη φορά το 2017 και η επίσημη παρουσίαση έγινε στη Κεντρική Πλατεία του Ίσαρη το καλοκαίρι του ίδιου έτους.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.