Παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Ιούνιος 09, 2019 - 08:00
0 σχόλια

Την Κυριακή 9/6/2019 και ώρα 11:00 στην υπέροχη εγκατάσταση του Αρχοντικού Καλτεζιώτη, δίπλα από την πισίνα, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για την καινούρια χρονιά.

Η φετινή εμφάνιση έχει ειδικά σχεδιαστεί προς τιμή των 50 χρόνων λειτουργίας του μεγάλου χορηγού του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, του κοσμηματοπωλείου “Μπαντούνας  Ρολόι – Κόσμημα”.

Η παρουσίαση της, θα γίνει στο καλοκαιρινό party των αθλητών της ακαδημίας της ΑΕΚ Τρίπολης, όπου και επίσημα ανοίγει η καλοκαιρινή περίοδος του ομίλου τένις. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν όλα τα παιδιά της ακαδημίας που έπαιξαν στο 13ο εσωτερικό τουρνουά διπλών του ομίλου και θα γίνει η ομαδική φωτογράφιση όλων των αθλητών. Τέλος στην εκδήλωση θα παραβρεθούν οι λιλιπούτιοι φίλοι μας από τους συνεργαζόμενους παιδικούς σταθμούς και τα νηπιαγωγεία της  πόλης μας, όπου ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης δραστηριοποιείται.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης καλούν όλα τους τα μέλη και τους φίλους του αθλήματος να μας τιμήσουν με την παρουσία τους  στο καλοκαιρινό party της Ακαδημίας μας .

Σας περιμένουμε….


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.