Τατούλης

Παρουσίαση μελέτης για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιφέρειας Πελοποννήσου από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Παρουσίαση μελέτης για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιφέρειας Πελοποννήσου από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ στην Τρίπολη (pics,vid)

Νοέμβριος 08, 2019 - 20:05
0 σχόλια

H μελέτη με τίτλο «Αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Πελοποννήσου» παρουσιάστηκε την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου σε μία εκδήλωση που διοργάνωσε το ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου.  

Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης οι ομιλητές προσπάθησαν να αποτυπώσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πέντε νομών της περιφέρειας καθώς και τις δυνατότητες ανάπτυξης τους σε σχέση με τις θέσεις εργασίας.

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από τους κ. Λιαργκόβα Παναγιώτη, Θάνο Κριεμάδη, Νικόλαο Αποστολόπουλο, Αθανάσιο Αναστασίου και Ζαχαρία Δερμάτη.

Στη μελέτη συμπεριλαμβάνονται αναλύσεις που προσανατολίζονται στο επίπεδο ανάπτυξης και το ειδικό βάρος της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Εθνική Οικονομία, στα βασικά χαρακτηριστικά του πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα, στην απασχόληση και την ανεργία, στο πλαίσιο στρατηγικής και τους βασικούς άξονες και κλάδους ανάπτυξής της.

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας, Καθηγητής Παν/μιου Πελοποννήσου και ο Θάνος Κριεμάδης, Καθηγητής Παν/μιου Πελοποννήσου ενώ τον συντονισμό είχε αναλάβει ο κ. Γιώργος Αργείτης, Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝΕ ΓΣΕΕ,Καθηγητής, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκδήλωση, καθώς και τον χαιρετισμό του περιφερειάρχη Νίκα Παναγιώτη και του τ. περιφερειάρχη και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Τατούλη Πέτρο.

Στις δηλώσεις μίλησαν κατά σειρά ο κ. Γιάννης Κουτσανδρέας, Πρόεδρος ΙΝΕ ΓΣΕΕ Πελοποννήσου, ο κ. Γαλιώτος,  ο κ. Θάνος Κριεμάδης, Καθηγητής Παν/μιου Πελοποννήσου,  ο κ. Γιώργος Αργείτης, Επιστημονικός Διευθυντής ΙΝΕ ΓΣΕΕ και ο κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας, Καθηγητής Παν/μιου Πελοποννήσου.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ημερίδα για τις αναπτυξιακές προοπτικές της περιφέρειας Πελοποννήσου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.