Παρουσία Υπουργού Εθνικής Άμυνας η ορκωμοσία στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης (photos+video)

Παρουσία Υπουργού Εθνικής Άμυνας η ορκωμοσία στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης (photos+video)

Ιούλιος 30, 2015 - 13:19
1 σχόλια

Ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Δ'  ΕΣΣΟ τελέσθηκε την Πέμπτη 30 Ιουλίου, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη παρουσία του  Υπουργού  Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, μεγάλη ήταν η προσέλευση κόσμου στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών. Συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων βρέθηκαν στην αεροπορία, καθώς η σημερινή ήταν μια ξεχωριστή μέρα για τους νεοσύλλεκτους γιατί έδωσαν τον όρκο του Έλληνα στρατιώτη και έτσι τώρα καλούνται να συνεχίσουν την υψηλή αποστολή των ενόπλων δυνάμεων ανταποκρινόμενοι στις προσδοκίες και στην εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού.

Ο υπουργός στην ημερήσια διαταγή μίλησε για την σημερινή ημέρα αναφέροντας ότι είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για αυτούς και τις οικογένειές τους.

«Με τον όρκο που δώσατε πριν από λίγο ξεκινά μια σημαντική περίοδος στην ζωή σας. Ορκιζόμενοι στα ιερά και στα όσια των προγόνων μας αναλαμβάνετε την ύψιστη υπόσχεση στην πατρίδα. Από σήμερα καλείστε μαζί με το μόνιμο προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων να φυλάξετε τις σύγχρονες Θερμοπύλες άγρυπνοι φρουροί σε κάθε γωνιά της Ελληνικής επικράτειας.»

Τέλος ο υπουργός έδωσε στους νεοσύλλεκτους 10 ημέρες τιμητική άδεια ορκωμοσίας, ευχαριστώντας τους ίδιους για την προσφορά τους στην πατρίδα αλλά και τις οικογένειές τους.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadiaportal.gr Παρουσία Υπουργού Εθνικής Άμυνας η ορκωμοσία στην 124 ΠΒΕ Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.