Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας η 196η Επέτειος Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας η 196η Επέτειος Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Σεπτέμβριος 24, 2017 - 14:01
6 σχόλια

Με την καθιερωμένη παρέλαση συνεχίστηκαν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις εορτασμού της 196ης Επετείου Άλωσης της Τριπολιτσάς.

Την παρέλαση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος.

Η παρέλαση ξεκίνησε στις 11.45, με πρώτα να παρελαύνουν τα σχολεία, ακολούθησαν οι φιλαρμονικές, ενώ πήραν μέρος και τα χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων, καθώς και οι Πρόσκοποι, οι Οδηγοί, τα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σώματα Ασφαλείας.
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Παρέλαση για την 196η Επέτειο Άλωσης της Τριπολιτσάς


6 Σχόλια

Θα έπρεπε να υπάρχει και μια στολή για τους δασκάλους/καθηγητές συνοδούς (ταγιέρ ή κουστούμι και σε συγκεκριμένο χρωματισμό). Οι γονείς, έχουν δεν έχουν, ξοδεύονται για την αγορά της στολής των παιδιών τους, ας ξοδευτούν και αυτοί που τους χορηγείται και μισθός. Τι θες κυρά μου με το έξωμο φόρεμα, ανάμεσα σε παιδιά που δεν υπάρχει μέρος του σώματός τους ακάλυπτο, να μας δείξεις τα κάλη σου? Ντροπή σου. Δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος που να τα ελέγχει αυτά?

@ 11.34 αυτό που γράφεις εσύ πως λέγετε; μου φαίνεται ότι είσαι εκπαιδευτικός,πρόταση: να γίνει ένα τμήμα παρέλασης με εκπαιδευτικούς,αντέχετε;

@18:08 εκπαιδευτικός δεν είμαι. Αλλά είναι περίεργο από μέρους σου που έφερες ως παράδειγμα μόνο τις γυναίκες. Και μάλιστα για πιο "ατόπημα"; Επειδή έχει τους ώμους ακάλυπτους. Φυσικά και θα σε πω μισογύνη έπειτα.

Οι μαθητές ντυμένοι επίσημα με στολές (πουκάμισα, γιλέκα, γραβάτες, φούστες, φουλάρια) και από δίπλα κορδώνεται η λετσαρία. Σε εθνική γιορτή/παρέλαση συμμετέχετε κυρίες και κύριοι, ντυθείτε ανάλογα. Δώστε το καλό παράδειγμα στους μαθητές και μην ακυρώνετε τις προσπάθειες των οικογενειών τους. Αλλά εσάς το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να πέφτει ο μισθός κάθε 15νθήμερο και να κάθονται τα παιδιά αγάλματα στην τάξη για να μην ενοχλείστε.

@22:16 στις εδώ φωτογραφίες σχεδόν όλοι φαίνονται προσεγμένα ντυμένοι. Επίσης, μια φορά το μήνα δεν πληρώνονται και αυτοί;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.