Παρουσία του Αρχιεπισκόπου και του ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλου ο εορτασμός του πολιούχου της Βυτίνας (pics,vid)

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου και του ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλου ο εορτασμός του πολιούχου της Βυτίνας (pics,vid)

Φεβρουάριος 01, 2018 - 15:33
1 σχόλια

Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία μετά Αρτοκλασίας και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου ανήμερα της εορτής του πολιούχου της Βυτίνας Αγίου Τρύφωνα, Συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου, Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστου, Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου, Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, και Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. Ιερεμία.

Την Θεία Λειτουργία τίμησε με την παρουσία του ως επίτιμος καλεσμένος ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και παρά το τσουχτερό κρύο πλήθος ενοριτών και προσκυνητών από τη Βυτίνα, αλλά και την γύρω περιοχή, συμμετείχε στην Θεία Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας εις την μνήμη του Αγίου.

 

Έφ.Κ

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr O Αρχιεπίσκοπος και ο ΠτΔ Πρ. Παυλόπουλος στην Βυτίνα


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Χαρακτηριστική η εκπροσώπηση των μονιμοποιηθέντων συμβασιούχων που στρίμωξε στο δημόσιο ο καραμανλικός Πάκης πριν αφήσει την Αθήνα να καεί

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.