Παρουσία Κακλαμάνη η κοπή πίτας για τη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη

Παρουσία Κακλαμάνη η κοπή πίτας για τη «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη

Ιανουάριος 25, 2019 - 22:00
8 σχόλια

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του επικεφαλής της Παράταξής μας και υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη με τους εν ενεργεία Δημοτικούς μας Συμβούλους Αυδή Ανδρέα, Γκόφη Αθανάσιο, Εικοσιδέκα Μαρία, Ζαμπαθά Χριστίνα, Μπισιούλη Ζαφείρη, Κοσκινά Δημήτρη και Ταλούμη Κώστα με αντικείμενο τον Προγραμματισμό των Δράσεών μας εν όψει των Δημοτικών Εκλογών του Μαΐου 2019, ανακοινώνουμε ότι η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26.01.2019 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτής Α΄ Αθηνών και Πρόεδρος της Εκλογικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, πρώην Υπουργός και Δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης.

Δελτίο Τύπου


8 Σχόλια

Απο οτι φαίνεται ο Κατσίπος και οι κουμπάροι εργολάβοι εχουν φάει παγωτό και εβαλαν την ουρά στα σκέλια.

11:28 Μόνο που θα πρέπει προηγουμένως να έχει πάρει τα χάπια του και να του έχει περάσει η περίοδος την οποία έχει 23 ώρες το 24ωρο

Επιτέλους στήριξη από την νεολαία του κόμματος. Που να πάει τώρα το πουρό ο Κατσιπος. Του κόψατε τα πόδια. Ο Αβέρωφ θα είναι? Έχω μια γιαγιά 102 χρόνων. Αν δει Αβέρωφ θα ψηφίσει σίγουρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.