Παρουσία ΜΑΤ το Περιφερειακό συμβούλιο στην Τρίπολη (photos&video)

Παρουσία ΜΑΤ το Περιφερειακό συμβούλιο στην Τρίπολη (photos&video)

Ιανουάριος 24, 2014 - 17:03
4 σχόλια

Οι κάτοικοι-διαμαρτυρόμενοι, απαιτούν την παρουσία εισαγγελέως, γιατί κρίνουν την παρουσία ΜΑΤ εντελώς παράνομη

Παρουσία ΜΑΤ, διεξάγεται το Περιφερειακό Συμβούλιο στο Αποστολοπούλειο Κέντρο Τρίπολης. Τα ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου από πολύ νωρίς, δίνοντας με το στίγμα τους την εικόνα ότι τελικά το εν λόγω συμβούλιο δε θα διεκπεραιωθεί ομαλά.

Αγανακτισμένοι κάτοικοι, αμήχανοι περιφερειακοί σύμβουλοι και πολλή ένταση τα κύρια συστατικά του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η αστυνομία περιφρουρεί και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά τον χώρο, ενώ ακόμα και στους δημοσιογράφους τηρείται αυστηρό «πέρασμα» για παρακολούθηση του συμβουλίου.

Απαγορεύεται η είσοδος σε κατοίκους, ενώ περνούν εντός αιθούσης συνεδρίασης μόνο περιφερειακοί σύμβουλοι και μόνο συγκεκριμένα ονόματα δημοτικών και λοιπών ιθυνόντων του θέματος, αφού πρωτίστως έχουν αναγραφεί σε ονομαστική λίστα.

Οι κάτοικοι Παλαιόχουνης, Κερασταρίου, Ασέας, Μεσσηνίας και Καλλιρόης, σύσσωμοι δίνουν το παρών ενώ δε λείπουν τα «γιουχαρίσματα», σε πολιτικά πρόσωπα, που κατά τη γνώμη τους ευθύνονται για περιβαλλοντικό «έγκλημα».

Ωστόσο, αναμένεται στο σημερινό ΠΕ Πελοποννήσου, να δείξουν εκείνοι που προασπίζονται τη μελέτη την περιβαντολλογική, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και η όλη διαδικασία κρίνουν ότι έχει ελεγχθεί πρωτίστως επιστημονικά και δε θα επιβαρυνθεί καμία ανθρώπινη ζωή αλλά ούτε και το περιβάλλον.
 

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/E_Z46Kp7zrM

youtube://v/ENT1A1MaSxw


4 Σχόλια

Τι να πει κανείς...

Πραξικόπημα από τον απερχόμενο περιφερειαρχη! ΟΧΙ στην ΧΟΥΝΤΑ του Τατούλη!

Για την λίστα Λαγκάρντ ξέραμε, για την λίστα Τατούλη δεν ξέραμε, το μάθαμε σήμερα, που δεν επέτρεψαν στον κόσμο να παρευρίσκεται εντός της αιθούσης του κτιρίου, παρά μόνο όσων ήταν το όνομά τους γραμμένο στη λίστα, δηλαδή των τοπικών συμβούλων,κλπ. Καινούργια ερμηνία της έννοιας "Δημοκρατία". Φοβηθήκανε μήπως κινδυνεύσουν από τους ηλικιωμένους και από τα μικρά παιδιά, που είχανε περικυκλώσει το κτίριο από τόσες διμοιρίες των ΜΑΤ,και από πίσω παραφυλούσαν ένα πυροσβεστικό και ένα ασθενοφόρο;! Θα έχουν και μούτρα να ζητάνε ψήφους αργότερα;! Γιατί τσίπα δεν έχουν.

Γι'αυτό γίνονται όλα αυτά τώρα, για να μην χρειαστούν άλλη τετραετία.