Παρών και στις εκλογές του 2019 δηλώνει ο Νίκος Τσιαμούλος

Παρών και στις εκλογές του 2019 δηλώνει ο Νίκος Τσιαμούλος

Απρίλιος 13, 2017 - 19:19
13 σχόλια

Στο παραδοσιακό ουζάκι στους δημοσιογράφους και στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 ο Νίκος Τσιαμούλος.

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ για την άριστη συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια με την παράταξη, για την οποία ελπίζει να συνεχιστεί.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Ποια λ@@@@@@; Το μεγαλύτερο είσαι εσυ ρε ν@@@@@@!!! Έχεις τελειώσει το ξέρεις και ο ίδιος!! Αφού έχεις δει την πληρωμένη σου δημοσκόπηση!!!

Όχι βιομηχανικά επικίνδυνα απόβλητα στην Μεγαλοπολη !Θα ειναι ο θάνατος όλης της Αρκαδίας !Ενημερωσου και αντέδρασε πριν να ειναι αργά !!

Βλέπετε τον Νικολακη στο τραπέζι, ακριβώς απέναντι του ειναι και ο δημοσκόπος του που πληρώθηκε αλλα ο Νικολακης εκανε τσαφ και βγήκε τέταρτος!!!

μονο για κανα ουζο φωτογραφιες και εφε κανετε ολα καλα για τα ματια του κοσμου θελετε και δημαρχιλικια ταγαρια

@ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ.

ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ??? ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΞΩ... ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.