Παρέμβαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τους τίτλους της ΤΕΡΝΑ στην Παλαιόχουνη

Παρέμβαση του υπουργείου Δικαιοσύνης για τους τίτλους της ΤΕΡΝΑ στην Παλαιόχουνη

Φεβρουάριος 20, 2018 - 13:04
1 σχόλια

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Γατσόπουλου-Θωμά, το υπουργείο Δικαιοσύνης παρεμβαίνει στη διαφορά των ιδιωτών για την πώληση οικοπέδων στην Παλαιόχουνη στην ΤΕΡΝΑ, προκειμένου να κατασκευαστεί η μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με το με αριθμό πρωτ. 6786/2018 έγγραφό του, συνημμένο στο παρόν, που κοινοποίησε στο Γραφείο μας το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, διαβίβασε στους κκ. Εισαγγελείς Πρωτοδικών Αθηνών και Τριπόλεως την εξώδικη των εντολέων μας (οικογένειας Μπέζου) για συμβόλαια "μαϊμού" ακινήτου της που περιλαμβάνεται στη χωροθετημένη περιοχή του έργου "Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ", στα οποία εμπλέκονται ιδιώτες και η ανάδοχος του έργου εταιρία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.».

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αφορά τη διαμάχη δύο ιδιωτών σε σχέση με οικοπεδική έκταση στην Παλαιόχουνη. Πιο συγκεκριμένα, οι διάδικοι, Γ. Μπέζος και Αδ. Σιαμπής, το προηγούμενο διάστημα επιδόθηκαν σε έναν πόλεμο ανακοινώσεων υποστηρίζοντας καθένας την πλευρά του. Μπορείτε να διαβάσετε το ιστορικό της υπόθεσης ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να δούμε αν θα υπάρξει καθυστέρηση στην υπογραφή της ΣΔΙΤ, η οποία έχει ανακοινωθεί τόσο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου όσο και από την κυβέρνηση.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

- Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη - Και εγώ στην Ελληνική Δημοκρατία - Πλάκας μας κάνεις; - Εσύ το άρχισες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.