Παρέμβαση του Β. Γούργαρη για τις υποκλοπές και τους κοριούς στην ΠE Μεσσηνίας

Παρέμβαση του Β. Γούργαρη για τις υποκλοπές και τους κοριούς στην ΠE Μεσσηνίας

Απρίλιος 12, 2018 - 12:45
0 σχόλια

Το γεγονός με τις παρακολουθήσεις και τις υποκλοπές στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανέδειξε με ανάγλυφο τρόπο το χαρακτήρα του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος.

Η συνένωση υπό τον κ. Τατούλη των δυνάμεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπηρέτησε και υπηρετεί με συνέπεια οχτώ χρόνια τώρα την πολιτική που στηρίζει τα συμφέροντα των λίγων σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων, την ίδια χρονική περίοδο ήταν σκληρή και η διαμάχη για τη νομή της εξουσίας.

Η υπονόμευση και ο εξαναγκασμός σε παραίτηση του αείμνηστου Χρήστου Μαλαπάνη, πρώτου Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, ήταν η κορυφή του παγόβουνου.

Μετά τις υποκλοπές η διαμάχη έγινε πιο άγρια και χωρίς προσχήματα, αξιοποιήθηκε άμεσα το γεγονός γι’ τη διαμόρφωση των συσχετισμών.

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση των ερευνών για υποκλοπές συνεδρίασε υπό τον κ. Τατούλη η εκτελεστική επιτροπή (στελέχη της Ν.Δ. και του Κινήματος Αλλαγής) και απεφάνθη ότι η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Αλειφέρη, διέπραξε βαρύ παράπτωμα γιατί δεν πήγε στον εισαγγελέα με τον κηδεμόνα της και γι’ αυτό πρέπει να παραιτηθεί, μαζί οδηγήθηκε σε παραίτηση και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης από την Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Μαντάς.

Αυτοί που βρήκαν τον ένοχο και έκαναν καίριο πολιτικό ζήτημα ένα διφορούμενο αν όχι ανύπαρκτο διαδικαστικό ζήτημα, είναι οι ίδιοι που ευθύνονται για σοβαρά πολιτικά εγκλήματα στην Περιφέρεια. Όπως οι μεθοδεύσεις για την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην ΤΕΡΝΑ, η ιδιωτικοποίηση των νερών του Ανάβαλλου, η συγκάλυψη των πολλών αμαρτωλών έργων, οι απαιτήσεις των εργολάβων που διεκδικούν δικαστικά εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ για έργα που δεν έκαναν.

Στη Μεσσηνία ένας μόνον εργολάβος διεκδικεί με τέσσερις αγωγές ποσό άνω των 110 εκατομμυρίων Ευρώ. Είναι γνωστή η πολιτεία της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ για τα λαϊκά προβλήματα.

Είναι καθαρό ότι οι κόντρες στη Νέα Πελοπόννησο έχουν να κάνουν με τις αγωνιώδεις προσπάθειες όλων σας για να διασφαλίσετε το προσωπικό πολιτικό σας μέλλον.

Κυρίες και κύριοι του Κινήματος Αλλαγής, εδώ και καιρό έχετε την κύρια ευθύνη για τις εγκληματικές αντιλαϊκές αποφάσεις της Περιφέρειας.

Ακόμη και σε κραυγαλέες περιπτώσεις που αρκετοί Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Ν.Δ. αποτραβήχτηκαν γιατί δεν ήθελαν να ψηφιστούν, όπως η ιδιωτικοποίηση των νερών  του Ανάβαλλου και η πληρωμή σε εργολάβο που πληρωνόταν αδρά για να μεταφέρει σκουπίδια σε νόμιμο χώρο και εκείνος τα έθαβε κοντά στη Μεγαλόπολη, εσείς πήρατε την ευθύνη και τα ψηφίσατε.

Χωρίς ντροπή τώρα χαρακτηρίζετε αυτή σας την πορεία ως υπέροχη!!!

Εμείς καλούμε τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να βγάλουν τα αναγκαία πολιτικά συμπεράσματα, να εγκαταλείψουν τη λυκοσυμμαχία που δεν νοιάζετε για τα προβλήματα τους αλλά για την πολιτική της επιβίωση και να συμπορευτούν με τις ταξικές ριζοσπαστικές δυνάμεις, για να δυναμώσει ο αγώνας, η ελπίδα και η προοπτική.

Κύριε Τατούλη ούτε συ ούτε η ηγετική σου ομάδα, ούτε οι «κλακαδόροι» που ουρλιάζουν γύρω μας δεν μπορείτε να αποκρύψετε από τα λαϊκά στρώματα της Πελοποννήσου την πραγματικότητα.

Ο άγριος, ο πρωτόγνωρος αντικομουνισμός, οι προσωπικές επιθέσεις και ύβρεις που θα συνεχίσεις σε λίγο με τη σύμπραξη του προεδρείου όπως πάντα, απλά θα επιβεβαιώσουν την αδυναμία σου να αντιπαρατεθείς πολιτικά.

Το γνωρίζεις και εσύ αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή από την επανάληψη για άλλη μια φορά της ίδιας χιλιοπαιγμένης κασέτας.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.