Παρέμβαση Κωνσταντινόπουλου για τους κτηνοτρόφους της Αρκαδίας

Παρέμβαση Κωνσταντινόπουλου για τους κτηνοτρόφους της Αρκαδίας

Μάιος 16, 2016 - 18:30
1 σχόλια

Κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για την αποζημίωση των κτηνοτρόφων της Αρκαδίας από επιθέσεις τσακαλιών
 
Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σχετικά με την αποζημίωση των κτηνοτρόφων της Αρκαδίας λόγω απωλειών στα κοπάδια τους από επιθέσεις τσακαλιών.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος ενημερώθηκε για το θέμα από επιστολή του κ. Δημήτρη Ψύλλα, φοιτητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με καταγωγή από την Αρκαδία. Ο κ. Ψύλλας επεσήμανε με σαφήνεια το πρόβλημα στην επιστολή του, έχοντας συζητήσει με πολλούς κτηνοτρόφους και κατοίκους της Αρκαδίας. Δίχως να παραβλέψει ούτε την οικονομική ούτε όμως και την περιβαλλοντική διάσταση του προβλήματος, προτείνει λύσεις για την αντιμετώπισή του, με βάση και αντίστοιχα παραδείγματα σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος προώθησε με αναφορά του την επιστολή αυτή στον αρμόδιο Υπουργό, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Δημήτρη Ψύλλα, αλλά και τις προτάσεις του, ζητώντας ο Υπουργός να επιληφθεί το συντομότερο δυνατό του προβλήματος.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΔΟΒΟΣΚΩΝ ΤΟΥΣ , ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.