Παρέμβαση Γιαννούλη για μέριμνα των ΑμεΑ στον δήμο Τρίπολης

Παρέμβαση Γιαννούλη για μέριμνα των ΑμεΑ στον δήμο Τρίπολης

Δεκέμβριος 01, 2015 - 23:37
0 σχόλια

Η επικεφαλής της Μαντινειακής Συμπολιτίας κα Αντωνία Γιαννούλη με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία την 3η Δεκεμβρίου θέλησε να θέσει ένα πολύ ευαίσθητο κοινονικό θέμα το οποίο έχει να κανει με τα άτομα με ειδικές ικανότητες.

Επεσήμανεν ότι υπάρχουν ΑΜΕΑ στην Τρίπολη  που έχουν πολλά προβήματα και ακόμα δεν μπορούν να πάρουν τα φάρμακά τους, ενώ δεν έχουν και αμαξίδια και λοιπό εξοπλισμό. Πρότεινε στο ΔΣ να δοθεί το συμβολικό ποσό των 3.000 ευρώ για τους δημότες αυτούς που ανήκουν στην ευαίσθητη ομάδα του δήμου.

Ο κ. Παυλής είπε θα το δουν με την αρμόδια υπηρεσία και θα τον βάλουν στο πρόγραμμα

Ένα ακόμη ζήτημα το οποίο έθεσε είχε να κάνει με την οδό Ζατούνης όπου υπαρχει μία λακκούβα στον δρόμο, με την ίδια να έχει γίνει δέκτης παραπόνων από συμπολίτες της καθώς έχουν καταστρέψει τα οχήματά τους περνόντας από το σημείο και ζήτησε από τον δήμο να επέμβει, καθώς οι πολίτες της είπαν ότι έχουν απευθυνθεί στον δήμο αλλά ακόμα δνε εχει γίνει κάτι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.