Παρέμβαση Γερουλάνου στο συνέδριο ΠαΣοΚ: Ό,τι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα, θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο

Παρέμβαση Γερουλάνου στο συνέδριο ΠαΣοΚ: Ό,τι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα, θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο

Νοέμβριος 25, 2019 - 10:42
0 σχόλια

EUROKINISSI

Ο Παύλος Γερουλάνος έκανε παρέμβαση, το μεσημέρι της Κυρικακής, σε υψηλότατους τόνους στο «συνέδριο - παρωδία», όπως το είχε χαρακτηρίσει, του ΠαΣοΚ.

Μας ζητούν να θάψουμε το ΠαΣοΚ, να το μετατρέψουμε σε μια μικρή σφραγίδα στα συρτάρια ενός λογιστή

Αναφερόμενος δε στο ψήφισμά του, μίλησε για «2.000 φωνές που λένε «φτάνει πιά», περισσότερες από αυτές που καταφέρατε (σ.σ. ηγεσία) να κινητοποιήσετε στο συνέδριο».

«Σήμερα μας ζητούν να θάψουμε το ΠαΣοΚ εδω μέσα, αύριο όλοι ΠαΣοΚ θα είμαστε εκει εξω. Στις επόμενες εκλογές ΠαΣοΚ θα λέει ότι είναι ακόμη και η ηγεσία», πρόσθεσε ακόμη. Ο κ. Γερουλάνος μίλησε ανοικτά για ανάγκη αλλαγής ηγεσίας, «όχι για προσωπικές φιλοδοξίες», όπως ανέφερε, αλλά γιατί «μια ηγεσία πρέπει να συνθέτει και όχι να διχάζει». «Σήμερα τέτοια ηγεσία δεν έχουμε», υπογράμμισε επιτιθέμενος ευθέως στη Φ. Γεννηματά.

«Ψηφίστε ό,τι θέλετε, άλλωστε δεν υπάρχει απαρτία», σημείωσε ακόμη ο κ. Γερουλάνος θέτοντας και ζήτημα αν το παρόν συνέδριο νομιμοποιείται να λάβει αποφάσεις, λόγω χαμηλής συμμετοχής.

«Ό,τι και να θάψετε σήμερα εδώ μέσα, θα αναστηθεί αύριο εκεί έξω. Δεν ξέρω πώς θα λέγεται, δεν ξέρω πώς θα μοιάζει. Ξέρω όμως ότι ΠαΣοΚ θα είναι. Και αυτό το ΠαΣοΚ θα μιλήσει σε χιλιάδες. Σήμερα επιλέγετε από ποια μεριά της ιστορίας θα είστε. Από αυτούς που το έθαψαν ή από αυτούς που το αναγέννησαν», πρόσθεσε επίσης, σε μια αποστροφή που από κάποιους εξελήφθη και ως προαναγγελία δημιουργίας δικής του πολιτικής κίνησης.

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.