Παρεμβάσεις για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας από το Επιμελητήριο Αρκαδίας (vid)

Παρεμβάσεις για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας από το Επιμελητήριο Αρκαδίας (vid)

Φεβρουάριος 19, 2019 - 10:49
0 σχόλια

Για τις πρωτοβουλίες των επιχειρηματιών της Αρκαδίας για την προβολή της περιοχής μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής στην καθημερινή ζωντανή ενημερωτική εκπομπή «Επικοινωνία» thw EΡT3.

O κ. Τρουπής και η δημοσιογράφος Πέγκυ Μπρούσαλη από την πλατεία Άρεως  μίλησαν για τις ομορφιές της Αρκαδίας, αλλά και για την επισκεψημότητα της Τρίπολης.

Υπάρχει μια σκιά ότι η Τρίπολη δεν έχει επισκεψιμότητα, είπε ο κ. Τρουπής και έτσι το Επιμελητήριο έχει σκοπό να κάνει άμεσα στοχευμένες παρεμβάσεις, προκειμένου η  πόλης της Τρίπολης να γίνει προορισμός. Όπως αποκάλυψε ο κ. Τρούπης, το Επιμελητήριο διοργανώνει ένα fan trip, μια επίσκεψη δημοσιογράφων στην περιοχή

Η Αρκαδία από μόνη της είναι ένα παγκόσμιο brand και το Επιμελητήριο θα απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να ακουστούν προτάσεις για την ενίσχυση της επισκεψιμότητας

 Η ορεινή Αρκαδία έχει τις ομορφιές της, γνωστός και φημισμένος είναι και ο θρησκευτικός τουρισμός του Νομού, αλλά και τα αρχαιολογικά της μνημεία, τα παράλια και τα υπέροχα προϊόντα της.

Τα Αρκαδικά προϊόντα εξάγονται ακόμα και στην Κίνα, αλλά οπωσδήποτε χρειάζονται πιο δυναμικές προσπάθειες. Το μέλι, τα τυροκομικά, το Μοσχοφίλερο, η μελιτζάνα Λεωνιδίου είναι μόνο μερικά από τα δημοφιλή προϊόντα στις αγορές του εξωτερικού.

Τέλος, ο κ. Τρουπής κάλεσε τους εκδρομείς από την Αθήνα να έρθουν στην Τρίπολη μιας και οι σύγχρονοί δρόμοι την έχουν φέρει πολύ κοντά στην Αθήνα, προτείνοντάς τους να έρθουν έστω και για μια μονοήμερη εκδρομή.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.