Παρέμεινε στην Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Απόλλωνας Τρίπολης

Παρέμεινε στην Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Απόλλωνας Τρίπολης

Μάιος 04, 2016 - 20:48
0 σχόλια

Σε γιορτή μετέτρεψε τον αγώνα ''τελικό'' με έπαθλο την παραμονή στην Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Απόλλωνας Τρίπολης επικρατώντας της ομάδας της ΝΟ Πύλου με 73-53 στο ΔΑΚ Τρίπολης και σε συνδυασμό με την νίκη της Καλαμάτας 1980 επί των Γαργαλιάνων παρέμεινε στην κατηγορία.

Η ομάδα της Τρίπολης ήταν σαρωτική και  λειτουργώντας με το πρέπει και το ένστικτο της επιβίωσης πήρε την σπουδαία νίκη που ήταν μονόδρομος και έτσι κατάφερε να κλείσει την πρώτη της χρονιά στην Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ  με τον πιο ιδανικό τρόπο εξασφαλίζοντας την παραμονή την ύστατη στιγμή.

Ο Απόλλων πέραν από την νίκη την δική του επί της ΝΟ Πύλου χρειάζονταν και την νίκη της Καλαμάτας 1980 κόντρα στους Γαργαλιάνους πράγμα το οποίο και έγινε με τους 80αρηδες  να κάνουν το χρέος τους και έτσι τον Απόλλωνα να σώζει την κατηγορία και από την άλλη τους Γαργαλιάνους να αποχαιρετούν την Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που από την αρχή του παιχνιδιού είχε τον πρώτο λόγο και τον έλεγχο του αγώνα χτίζοντας μικρές διαφορές με όπλο του το καθαρό μυαλό και τις σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση.

Η ομάδα της Πύλου όμως στο 3ο δεκάλεπτο αντέδρασε και με ένα επί μέρους σερί κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ όμως ο Απόλλων στο τέταρτο δεκάλεπτο έσφιξε και πάλι τις αμυντικές του τανάλιες κρατώντας 7' λεπτά χωρίς σκορ την Μεσσηνιακή ομάδα βρήκε τις λύσεις στην επίθεση με τον Μάικ Καρνέζη που τελείωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους και 4 τρίποντα και τον Τάκη Παπαχαραλάμπους που πρόσθεσε άλλους 14 να είναι οι κορυφαίοι και έτσι πήρε την νίκη και στο φινάλε πανηγύρισε την παραμονή του στην Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η εμπειρία των παιχτών του Απόλλωνα έπαιξε τον δικό της ρόλο καθώς οι παλιοσειρές ήταν και πάλι εκεί οδηγώντας την ομάδα στο τελευταίο αλλά και πιο σημαντικό ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς.

Απόλλων Τρίπολης: Χαλκάς 7, Παπαχαραλάμπους 14 Γεννιάς, Ρεκουνιώτης 8, Λέλες  2, Κουτσουμπός,  Χλέπας  3, Παναγιώτου 4  Χαραλαμπόπουλος  5, Παπαναστασίου 6, Διαμαντόπουλος 4, Καρνέζης  20

ΝΟ Πύλου: Τσαγκλής ,Θεοδωρόπουλος , Ζευγίτης 4, Π. Καλδής  16, Ι. Διακουμής  6,  Στρατόπουλος  6,  Γ. Διακουμής 2, Αντωνόπουλος 10, Κοντόπουλος  4, Μαρίνης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.