Παρέμβαση Βαλασόπουλου για το δρόμο Τουρκολέκα-Κάστρο Ωριάς

Παρέμβαση Βαλασόπουλου για το δρόμο Τουρκολέκα-Κάστρο Ωριάς

Οκτώβριος 09, 2013 - 12:17
2 σχόλια

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας και μέλος της  Επιτροπής Παρακολούθησης, του ΕΑΠ (λιγνητόσημο) Πελοποννήσου, Π. Βαλασόπουλος με αίτησή του προς την Αντιπεριφεριάρχη Υποδομών ζητάει στοιχεία για τον δρόμο «Τουρκολεκα - Κάστρο Ωριάς –Σύνδεση με Π.Ε. Μεσσηνίας», έργο προϋπολογισμού 500.000,00 ευρώ χρηματοδοτούμενο από το ΕΑΠ Μεγαλόπολης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Δεν στέγνωσε το μελάνι  ορισμένων  τοπικών ΜΜΕ, που με διθυράμβους μας είχαν «ενημερώσει» το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, για την επιτέλους ολοκλήρωση του έργου στο Τουρκολέκα , που ως «πρόθυμοι υπάλληλοι» ανακοίνωναν , την ανάδειξη του Κάστρου της Ωριάς αλλά και την επίτευξη της σύνδεσης με την Μεσσηνία κ αρκούσαν οι πρώτες βροχές για να αποκαλύψουν το μεγαλείο της δημοσιογραφικής έρευνας και των θεσμικών παραγόντων, που διαφήμιζαν τα μόλις 4 χιλ. που κατάφεραν με προϋπολογισμό 500.000,00 ευρώ να φτιάξουν ,από τα οποία το 1,5 χιλ. άρχισε να βυθίζετε, είναι γεμάτο κακοτεχνίες και επικίνδυνο, αφού ακολούθησαν την χάραξη της δεκαετίας του 1960 – 1970 (!!) χωρίς να μπουν στο κόπο της ουσιαστικής παρέμβασης, μη κατασκευάζοντας ούτε τα στοιχειώδη τεχνικά έργα για την ασφάλεια των οδηγών και την διατήρηση του έργου. Με μια  μελέτη του 2001 (!!) δεν έφτασαν ούτε στα όρια της Π.Ε. Αρκαδίας και όπως αντιλαμβάνεσθε καμία σύνδεση με την Μεσσηνία δεν έχει επιτευχθεί… Το χειρότερο δε, είναι ότι ακόμα και αυτή η άσφαλτος που έπεσε, άρχισε να «φεύγει»!!!! μαζί με τα χελιδόνια όταν έπεσαν οι πρώτες βροχές. Σε μια δύσκολη εποχή , μεγάλης ένδειας πόρων, περιμένουμε με ενδιαφέρων, τις απαντήσεις, ελπίζουμε να μην επιβαρυνθεί με μεγαλύτερο κόστος το έργο, όπως έγινε στο δρόμο Μεγαλόπολη - Καρύταινα - Όρια Νομού που στα 1.100.000 ευρώ που δόθηκαν το 2011, προστέθηκε ένας προϋπολογισμός 1.400.000 ευρώ φέτος, πάντα από το ΕΑΠ,  αλλά και τους γνωστούς «γραφιάδες» με τον ίδιο τρόπο να αναδείξουν τα προβλήματα του τόπου και να  επισκεφθούν τα χωριά μας τώρα που χειμωνιάζει και τελείωσαν οι «παράτες» ….»

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΕ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ; ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ , ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ; ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ;

Βαλασόπουλε πέστα γιατί ο Μανδρώνης κοιμάται όρθιος