Παρελθόν ο Τσάβες από τον Αστέρα

Παρελθόν ο Τσάβες από τον Αστέρα

Δεκέμβριος 31, 2016 - 15:48
3 σχόλια

Ο Πότσι Τσάβες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης λίγες μόνο ώρες πριν από την αλλαγή του νέου χρόνου με τις δύο πλευρές να λύνουν την συνεργασία τους.

Ο Αργεντινός άσος στον έναν χρόνο παρουσίας του στην αρκαδική πρωτεύουσα δεν μπόρεσε να μπει στο κλίμα και στις απατήσεις της ομάδας του και να δικαιώσει το βαρύ βιογραφικό του με την απόδοση του στα παιχνίδια που αγωνίστηκε να μένει σε ρηχά νερά.

Πλέον ο Πότσι Τσάβες βρίσκεται στον δρόμο της επιστρφής προς την Λατινική Αμερική όχι όμως για την πατρίδα του την Αργεντινή αλλά για την γειτονική Χιλή όπου θα συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

τον ποτσι ρε παιδια? ρε παιδια τον ποτσι?..................περα απο τη πλακα επρεπε να φυγει αφου δεν ειχε δειξει τπτ με την ομαδα ,οσα και να τους χωνω και θα τους τα χωνω με αυτα που εχουν κανει φετος,αυτο επρεπε να γινει........με τους αλλους τα αλλα παλτο που εχει η ομαδα τι θα γινει

Θυμηθείτε πέρυσι τέτοιες μέρες τι έγραφαν οι δημοσιογραφίσκοι γι αυτό τον παίχτη.Και μάλιστα πριν καλά καλά τον δούμε.Μετά όταν τους λέμε να είναι πθιο προσεκτικοι και να μην ξεσηκώνουν τον κόσμο του κακοφαίνεται.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Μετά το μεγάλο «μπαμ» της μεταγραφής του, ήρθε το ακόμα πιο μεγάλο «μπαμ» του φευγιού του...Να δούμε, πόσα άλλα «μπαμ» θα αντέξει το κεφαλάκι μας;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.