Παρελθόν από τον πάγκο του Κορακοβουνίου ο Δημήτρης Κόλλιας

Παρελθόν από τον πάγκο του Κορακοβουνίου ο Δημήτρης Κόλλιας

Δεκέμβριος 29, 2018 - 19:22
2 σχόλια

Παρελθόν από τον πάγκο του Κορακοβουνίου αποτελεί ο Δημήτρης Κόλλιας έπειτα από ανακοίνωση της ομάδας της Βόρειας Κυνουρίας με τον Ανδρέα Κουλεντιανό να αναλαμβάνει καθήκοντα παίχτη-προπονητή μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν.

Αναλυτικά

Ο Α.Ε.Ε.Σ. Κορακοβουνίου ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Δημήτρης Κόλλιας υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Η παραίτησή του έγινε δεκτή. 

Ο Δημήτρης Κόλλιας προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Σύλλογό μας για 1.5 χρόνο συμβάλοντας τα μέγιστα στην αναδιοργάνωση τόσο του ανδρικού όσο και του παιδικού τμήματος. 

Το Δ.Σ του Συλλόγου και προσωπικά ο Πρόεδρος τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και του εύχετε καλή συνέχεια στη προπονητική του καριέρα. 

Ο Ανδρέας Κουλεντιανός είναι ο αντικαταστάτης του στον πάγκο του Α.Ε.Ε.Σ.Κ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Μα ο Ανδρεας παντα κοουτσαριζε την ομαδα μας και ας ηταν ο Δ.Κολιας προπονητης.Αυτο το εβλεπαν ολοι.Οσω για τον Δημητρη ας προσεχε.....γενικος

κΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΛΕΓΑΝ,ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΗ.ΑΠΩΡΩ ΤΙ ΚΑΘΩΤΑΝ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΤΑ Σ/Κριακα του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.