Παρελθόν από τον Ερμή Μελιγούς ο «Ρότζερ»

Παρελθόν από τον Ερμή Μελιγούς ο «Ρότζερ»

Αύγουστος 11, 2018 - 12:19
0 σχόλια

Έπειτα από δύο χρόνια με την φανέλα του Ερμή ο Δημήτρης Παπαδάτος γνωστός στο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό και ως "Ρότζερ" αποχαιρετά την ομάδα της Μελιγούς.

Οι δρόμοι του υψηλόσωμου μεσοαμυντικού χωρίζουν με τον Ερμή Μελιγούς και πλέον ο έμπειρος άσος αναζητά τον επόμενο προορισμό της καριέρας του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο Δημήτρης Παπαδάτος πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας και την άνοδο του Ερμή στην μεγάλη κατηγορία και πέρυσι συνέβαλε και αυτός τα μέγιστα στην πολύ καλή πορεία των βυσσινιοί όπου και τερμάτισαν στην δεύτερη θέση πίσω από τον πρωταθλητή Πανθυρεατικό.

Μάλιστα ο "Ρότζερ" έστειλε και το δικό του μήνυμα για το τέλος της συνεργασίας του με τον Ερμή τονίζοντας τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης, τον προπονητή αλλά και τους πρώην πια συμπαίχτες μου στον Ερμή Μελιγούς και να ευχηθώ στην ομάδα κάθε επιτυχία για την συνέχεια".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.