Παρέα με τα βοθροκάναλα φωνάζουν Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι!

Παρέα με τα βοθροκάναλα φωνάζουν Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι!

Μάιος 23, 2017 - 10:38
14 σχόλια

Του Τάσου Παπαζαχαρία

Αφού φάγανε το καταπέτασμα όλα τα προηγούμενα χρόνια τα κόμματα αυτά, μαζί με τα βοθροκάναλα που σε αντάλλαγμα υποστήριζαν την αντιλαική πολιτική τους.

Αφού γύρισαν ανάποδα τα καθίσματα της βουλής διαμαρτυρόμενοι επειδή η σημερινή κυβέρνηση θέλησε να βάλει τάξη στις αυθαιρεσίες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Αφού έκλαψαν με μαύρο δάκρυ επειδή οι τηλεοπτικοί τους αβανταδόροι κατέβαλαν το ποσό των 250 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρουν άδεια εκπομπών με βάση το νόμο του Νίκου Παππά.

Αφού έκαναν τα πάντα να φτιάξουν ένα ΕΣΡ στα μέτρα τους, προκειμένου να καθυστερήσει όσο το παίρνει και να μην επαναπροκηρύξει τον διαγωνισμό της χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών και μέχρι στιγμής όπως δείχνουν τα πράγματα το έχουν πετύχει.

Τώρα έχουν ανέβει στα κεραμίδια φωνάζοντας και χτυπώντας τα στήθια τους από την αγανάκτησή τους γιατί ο Σαββίδης αγοράζει το κανάλι ΜEGA.

Τι τους ανησυχεί και τους τρομάζει άραγε???

Σίγουρα τους ανησυχεί το γεγονός ότι το μονοπώλιο της ενημέρωσης που είχαν υπό τον έλεγχό τους, τώρα με τον Σαββίδη που δεν είναι του συναφιού τους, το μονοπώλιό τους αρχίζει και σπάζει.

Ακόμη τους τρομάζει η ιδέα ότι χάνοντας το μονοπώλιο της ενημέρωσης του λαού, η επιστροφή τους στην εξουσία και όλα όσα από αυτό συνάγονται ξεμακραίνουν, γίνονται όνειρο θερινής νυκτός.

Δικαιολογημένη λοιπόν η αγανάκτησή τους και οι φωνές διαμαρτυρίας για το βήμα αυτό που έκανε ο Σαββίδης από Μητσοτάκη, Φωφώ και Θεοδωράκη και δικαιολογημένη η ανησυχία τους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Εν τω μεταξύ εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια και μιλάνε για νέα διαπλοκή, αφού αυτό είναι το χόμπι τους και το κατέχουν πολύ καλά.

Τρίπολη 23-5-2017
Τάσος Παπαζαχαρίας

Ειδήσεις: 

14 Σχόλια

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΑΣΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΑΒΒΙΔΗ. ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!! ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κύριε Παπαζαχαρία δεν γράφεται στο facebook σχόλιο. Μάθετε το ελληνικό σημείο στίξης (;). Δεν είστε μαθητής δημοτικού γυμνασίου ή δημοτικού που στέλνει sms. Όσο για τα περί Σαββίδη, πραγματικά το θράσος είναι απίστευτο. Μιλάμε για τον τύπο που παρομοίασε τον Τσίπρα με τον Πούτιν (!!!) και που ο οπαδικός του στρατός βρίζει εν χορώ τον Μητσοτάκη. Μιλάμε για κάποιον που η εντύπωση που έχει για δημοκρατία είναι αυτή του ...Πούτιν. Στην ουσία πανηγυρίζετε για την διαπλοκή που στήνει το κόμμα σας. Κύριε Παπαζαχαρία παραδεχτείτε το. Το μόνο που σας ένοιαζε ήταν να γίνεται και εσείς χαλίφης.

Θέλει η @@@@@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Έτσι λέει ο λαός. Αυτοί ναι μεν στενοχωριούνται αλλά για να χαίρεστε εσείς τόσο πολύ κάποιο λόγο έχετε.

Παιδιά τα θέλετε όλα δικά σας! Πέντε λασποκάναλα να τσαμπουνάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ ψέματα για καταστροφή της χώρας και κόψιμο συντάξεων! Αυτό δεν είναι δημοκρατία!

Μεσουρανούσε το ΠΑΣΟΚ , μεσουρανούμε η δημοκρατία , μεσουρανούσε ο λαϊκισμός , μεσουρανούσε η ειλικρινής ενημέρωση . Ευτυχώς η συνταγή υπάρχει .

Δηλαδή όλοι αυτοί ισχυρίζονται ότι θα υπάρξει <<νέα διαπλοκή>> δηλαδή και πάλι παραδέχονται ότι υπήρχε <<διαπλοκή>> η οποία τους συνέφερε ...... τώρα έχασαν την μπάλα και φωνάζουν...........ας πρόσεχαν!

@Τάσος Παπαζαχαρίας - O Αυτιάς σας κάνει αντιπολίτευση; Ο Χατζηνικολάου; Ο Παπαδάκης; Ο Λαζόπουλος; Η ΕΡΤ; H Documento; Ο Σαββίδης όλα καλά; Ο Καλογρίτσας εντάξει; Για τον Μπόμπολα έχετε κάποιο νέο; Είναι διαπλοκή και τώρα ή έγινε καλός; Κύριε Τάσο δεν απευθύνεστε σε πρόβατα, σκεφτείτε λίγο αυτά που γράφετε. Το κόμμα σας που είναι κυβέρνηση πια, διορίζει, διαπλέκεται και γίνεται κατεστημένο. Ένα ΠΑΣΟΚ είσαστε της δεκαετίας του '80. Μόνο που η χώρα δεν έχει την δυνατότητα ούτε για δανεικά πια. Δεν έχει την πολυτέλεια να κάνει χαβαλέ με "Καρανίκες". Γίνατε χειρότεροι από όλους.

@Τάσος Παπαζαχαρίας - Είναι ψέματα λοιπόν αυτά που λένε τα κανάλια. Δεν κόβονται οι συντάξεις. Δεν αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές στους Ε.Ε. Δεν έχει βυθιστεί το εμπόριο το 2017. Δεν μάζεψε εξωφρενικό πλεόνασμα ο Τσίπρας, κάνοντας στάση πληρωμών στους ιδιώτες και όχι μόνο. Όλα αυτά είναι ψέματα. Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο μέτρα δεν θα έρθουν αλλά θα πάρουμε κιόλας λεφτά το 2018 και 2019...Έλεος... Κύριε Τάσο οι πολίτες πάνε χειρότερα το 2017. Δεν σας το λένε, δεν το βλέπετε; Αντί για ανάπτυξη, ακόμα έχουμε ύφεση γιατί ο Τσίπρας ήθελε ένα τεράστιο πλεόνασμα για το τίποτα στην ουσία.

Ο λαός τρομάζει και ανησυχεί απ' αυτά που βλέπει.. Όσον αφορά εσένα, η τιμή τιμή δεν έχει σφουγγοκολάριε των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αυτοί που προσκυνάνε τα λείψανα που περιφέρει ο συγκυβερνήτης σου διψάνε για έγκυρη ενημέρωση;

Πρώτο ο πολιτικός Δεύτερο η κυβέρνηση Τρίτο η πατρίδα Έτσι πάει το σύστημα , αμφιβάλλει κάποιος ;Αυτό δείχνει από χρόνια το σύστημα κυβέρνησης στον τόπο μας !

Μάλλον φοβούνται την εισβολή των Ρώσων στα ΜΜΕ μέσω ΙΒΑΝ του ΠΑΟΚ, τι να κάνουμε έχει ο καιρός γυρίσματα κυρίες και κύριοι που φωνάζετε τώρα για διαπλοκή. Ο πάτρωνας τους μέχρι σήμερα έχει πληρώσει αρκετά και περιμένει ανταπόδοση από τους υπαλλήλους του, τρέμετε τους Ρώσους !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.