Πάρε-πάρε πεπόνια... από το πορτ-μπαγκάζ (pics)

Πάρε-πάρε πεπόνια... από το πορτ-μπαγκάζ (pics)

Αύγουστος 05, 2018 - 10:03
1 σχόλια

Όλα τα καλά συμβαίνουν στην πλατεία Κολοκοτρώνη... Είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Τρίπολης, χωρίς αμφιβολία, όπου τα αλισβερίσια δίνουν και παίρνουν.

Αν και τα περισσότερα από αυτά τα αλισβερίσια δεν είναι νόμιμα.

Η πλατεία Κολοκοτρώνη, λοιπόν, είναι αγαπημένο μέρος των πλανώδιων πωλητών. Νόμιμων και παράνομων. Κάποιοι έρχονται με τα αγροτικά τους και στήνουν την πραμάτεια τους το καλοκαίρι, πουλώντας λεμόνια, πατάτες, αλλά κυρίως φρούτα, όπως σταφύλια. Συχνά η Αστυνομία έρχεται, κόβει τα πρόστιμα και τους διώχνει. Αλλά σύντομα οι «παράνομοι», οι οποίοι πωλούν προϊόντα αμφοβόλου ποιότητας, ασφαλώς, στήνουν και πάλι την υπαίθρια μικρή τους επιχείρηση.

Όπως ο κάτοχος του συγκεκριμένου οχήματος. Που είναι ένα κλασικό επιβατικό αμάξι. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε ξαναδεί επιβατικό φορτωμένο με πεπόνια στο πορτ-μπαγκάζ. Ο κάτοχός του, πάντως, και τη ζυγαριά του είχε τοποθετήσει στην οροφή του αυτοκινήτου και ένα τελάρο από πάνω της για να ζυγίζει τα πεπόνια με τη... βούλα. Στεκόταν και περίμενε τους πελάτες, με το πορτ-μπαγκάζ ανοιχτό.

Μόνο που η βροχή της Παρασκευής τον έδιωξε από την πλατεία.

Λεπτομέρεια: είχε παρκάρει παράνομα.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

οπότε γιατί κυνηγάς το μανάβη για να κόβει αποδείξεις ? Για πες μας κύριε έφορε ? ή τα παίρνεις ή δε σε νοιάζει αφού παίρνεις το μισθουλάκο σου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.