Πάρε, Άρη, το ραβασάκι! (vid)

Πάρε, Άρη, το ραβασάκι! (vid)

Αύγουστος 01, 2017 - 11:13
2 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Που λέτε, παιδιά μου, έχει και ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος τα προβλήματά του...

Αν ξεχαστεί, που λέει ο λόγος, να κάνει μια ερώτηση που έχει προσυμφωνηθεί με τον συνεντευξιαζόμενο, ε, δεν πρέπει κάποιος να του την θυμίσει;

Μία ώρα μιλούσε ο Μητσοτάκης στον Άρη Ποτοσάλτε εφ' όλης της ύλης, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε ο Κυριάκος, διότι τα περισσότερα από αυτά που έλεγε δεν έβγαζαν νόημα. Στο ραδιόφωνο του Σκάι η συνέντευξη, αλλά οι κάμερες έγραφαν και παρακολουθούσαν. Και πάνω που τελείωνε η «κουβέντα», όπως θα δείτε και στο βίντεο -που η ίδια η Νέα Δημοκρατία ανέβασε στη σελίδα της!- ο Κυριάκος δείχνει σε ένα χαρτάκι στον Άρη τι να τον ρωτήσει μετά!

Και ο ανεξάρτητος κάνει αμέσως την ερώτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση καθ’ υπόδειξη του μελλοντικού του πρωθυπουργού.

Ποια προσχήματα;.. Ακόμα και αν δεν είχαν ξεχαστεί οι δύο άντρες με την κουβέντα, ακόμα κι αν τους έγραφαν οι κάμερες σε ένα στούντιο ή ακόμα κι αν η συνέντευξη ήταν «ζωντανή», εσείς πιστεύετε ότι θα κώλωνε ο μικρός να πασάρει το χαρτάκι;

Κυριάκο, ένας πολιτικός θα χρησιμοποιούσε είτε στο ραδιόφωνο είτε στην τηλεόραση έναν άλλον τρόπο για να φέρει την κουβέντα εκεί που θα ήθελε, χωρίς να εκτεθεί. Πολιτική λέγεται αυτό, αγόρι μου, και απλή επικοινωνιακή ικανότητα.

Τίποτα δεν πήρες από τον αείμνηστο!

Δείτε στο βίντεο από το 35:33.

Ειδήσεις: 
Tags: 
Video: 

Συνέντευξη Κυριάκου Μητσοτάκη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ


2 Σχόλια

που ειναι ο στοκος να μας πει τωρα περι προπαγανδας; δεν το διαβασε η επιλεκτικά σχολιάζει;

Το 1940 οι Έλληνες φώναζαν αέρα-αέρα, τώρα οι Έλληνες πολίτες τι πρέπει να φωνάζουν;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.