Παρατείνεται για την εορταστική περίοδο το ωράριο μουσικής στην Τρίπολη

Παρατείνεται για την εορταστική περίοδο το ωράριο μουσικής στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 04, 2019 - 15:12
0 σχόλια

Τσιαμούλος: Επιχειρηματίες οδηγούνται στο αυτόφωρο στην Τρίπολη

Με την ευκαιρία της κατεπείγουσας συνεδρίασης του ΔΣ Τρίπολης την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης έθεσε υπόψη του Σώματος το ζήτημα της παράτασης του ωραρίου μουσικής για τα καταστήματα, προκειμένου να δουλέψουν την περίοδο των γιορτών χωρίς προβλήματα, επειδή ο νόμος έχει αυστηροποιηθεί, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη παράβαση να οδηγεί στο αυτόφωρο τους καταστηματάρχες.

Ο κ. Νίκος Τσιαμούλος συμφώνησε με την πρόταση, και πρότεινε το θέμα να έρθει σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ, να θεσπιστεί από τον Δήμο Τρίπολης το ανώτατο όριο που προβλέπεται από τον νόμο για τη μουσική -να σημειώσουμε ότι οι Δήμοι είναι αρμόδιοι για τον καθορισμό του ωραρίου-, ώστε να δουλεύουν τα καταστήματα.

Ο κ. Τζιούμης, από την πλευρά του, απάντησε ότι ήδη έχει στείλει έγγραφο στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας, προκειμένου να έρθει το θέμα πριν από τις 7 Ιανουαρίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.