Παράταση της έκθεσης «Τηνιακοί Μαρμαρογλύπτες» στην Καρύταινα (pics)

Παράταση της έκθεσης «Τηνιακοί Μαρμαρογλύπτες» στην Καρύταινα (pics)

Απρίλιος 15, 2019 - 13:19
0 σχόλια
Με χαρά και ικανοποίηση σας ενημερώνουμε για την ιδιαίτερα ικανοποιητική επισκεψιμότητα  που παρουσίασε η Έκθεση των Γλυπτών, κατά τον πρώτο μήνα της λειτουργίας της.   Εκτός από τους πολλούς ιδιώτες επισκέπτες της Καρύταινας, είχαμε την χαρά να ξεναγήσουμε στο όμορφο χωριό μας και στην Έκθεση των Γλυπτών, σημαντικό αριθμό σχολείων, τόσο από την Αρκαδία, όσο και από τους γειτονικούς νομούς.
 
Παράλληλα έχουμε πολλά τηλεφωνικά αιτήματα από σχολεία της Πελοποννήσου, για επισκέψεις τον μήνα Μάιο, που είναι και ο παραδοσιακός μήνας εκδρομών όλων των σχολείων.
 
Ο Σύλλογός μας, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα αυτά, εξασφάλισε την ευγενή συναίνεση τόσο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας όσο και του Πνευματικού  Κέντρου  Πανόρμου  του  Δήμου  της  Τήνου και  έτσι  η  Έκθεση θα παραμείνει σε λειτουργία στον ιστορικό Πύργο της Λεβένταινας της Καρύταινας έως και την 31η ΜΑΙΟΥ 2019.
 
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ (ΠΛΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑΣ)
 
ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΑΠΟ 09:00 ΕΩΣ 15:00.
 
ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :  ΚΑ ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΣΚΟΥΡΕΛΟΥ  6976736523
 
με εκτίμηση 
 
Σύλλογος Καρυτινών "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.