Παρασκευόπουλος: «Λαθρεπιβάτες με ξένο εισιτήριο ο δήμαρχος και η πλειοψηφία»

Παρασκευόπουλος: «Λαθρεπιβάτες με ξένο εισιτήριο ο δήμαρχος και η πλειοψηφία»

Οκτώβριος 26, 2011 - 12:27
10 σχόλια

Για παρεκτροπή στη συλλογική δημοκρατική λειτουργία του δήμου, για δήμαρχο «άφωνο και μη συμμετέχοντα στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά πολύ δραστήριο στο να στήνει εξωθεσμικά παράκεντρα εξουσίας με κολλητούς» κάνει λόγο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας με δηλώσεις του στο ArcadiaPortalμετά από την χθεσινοβραδυνή επεισοδιακή συνεδρίαση του ΔΣ από το οποίο μάλιστα ο κ. Παρασκευόπουλος και η παράταξή του αποχώρησαν «μη νομιμοποιώντας πλέον αυταρχικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και λειτουργίες από πλευράς προέδρου ΔΣ» για τον οποίο στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ θα καταθέσουν και πρόταση μομφής, αφού όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκευόπουλος «δεν πρόκειται ούτε για ένα λεπτό να ανεχθεί το πάρτι των κολλητών εις βάρος του λαού της Γορτυνίας που περνά και αναμένεται να περάσει πιο δύσκολες ώρες εξαιτίας της επερχόμενης κρίσης»

Το περιεχόμενο της δήλωσης του κ. Παρασκευά Παρασκευόπουλου: «Ένα χρόνο σχεδόν μετά τις εκλογές στη συνεδρίαση του ΔΣ της 25ηςΟκτωβρίου  επιβεβαιώθηκε η κρίση και τα παρακμιακά φαινόμενα στο νεοσύστατο δήμο Γορτυνίας και όλα αυτά με κύρια ευθύνη της πλειοψηφίας και του δημάρχου.

Μετά ένα χρόνο η πλειοψηφία της δημαρχιακής αρχής και ο δήμαρχος φαντάζουν λαθρεπιβάτες που ανέβηκαν στο δήμο με ξένο εισιτήριο. Ήδη δύο βασικοί υποστηρικτές που ανέδειξαν συγκυριακά και ευκαιριακά το Γιάννη Γιαννόπουλο σε δήμαρχο έχουν αποσύρει τη στήριξή τους. Εννοώ τον κ. Σακελλαρίου και τον Ηλία Αποσκίτη που στο δεύτερο γύρο έδωσε την ανάλογη υποστήριξη.

Το χρόνο που διανύουμε είχαμε και άλλες παραιτήσεις και αποστασιοποιήσεις. Ο συνάδελφος Σακελλαρίου και ο Τσαφαράς (πρώην αντιδήμαρχοι) στις παραιτήσεις τους προέβησαν σε σοβαρές καταγγελίες , καταγγελίες που σημαίνουν παρεκτροπή από τη συλλογική και δημοκρατική λειτουργία του δήμου. Έχουμε ένα δήμαρχο άφωνο και μη συμμετέχοντα στο ΔΣ αλλά πολύ δραστήριο στο να στήνει εξωθεσμικά παράκεντρα εξουσίας με κολλητούς. Πολύ σύντομα μάλιστα θα μιλήσω για αυτά αναλυτικά. Είναι κρίμα και ατύχημα για τη χειμαζόμενη Γορτυνία όλα αυτά που διαδραματίζονται. Και να θέλαμε να βοηθήσουμε δεν μας το επιτρέπουν με τον αυταρχισμό τους και την αλαζονεία τους.

Υπό το βάρος αυτών των εξελίξεων χθες εγώ και οι συνεργάτες μου αποχωρήσαμε από τη συνεδρίαση του ΔΣ μη νομιμοποιώντας πλέον τις αυταρχικές και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές και λειτουργίες του προέδρου του ΔΣ Πέτρου Ζούνη.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση κατήγγειλε ότι δεν τηρεί όπως πρέπει και με διαφάνεια τα πρακτικά των συνεδριάσεων και κατά συρροή προβαίνει σε αλχημείες και χθες μαγείρεψε την εξαφάνιση ψηφίσματος προηγούμενης συνεδρίασης με μεγάλη πλειοψηφία για παγγορτυνιακή κινητοποίηση ενάντια στην ερημοποίηση της περιοχής. Όταν όμως οι βασιλιάδες είναι γυμνοί χάνουν και την ψυχραιμία τους και το μέτρο. Ο κ. Ζούνης διέπραξε ασέβεια προς το ΔΣ και τη δημοκρατική λειτουργία , αφού μας απείλησε ότι αν δεν συμμορφωθούμε με τας εντολάς του θα καλέσει άκουσον -άκουσον το όργανο της τάξης, την αστυνομία για να μας συνετίσει.

Μετά από όλα αυτά καταγγέλλω και δημόσια τα τεκταινόμενα και στην επόμενη συνεδρίαση θα καταθέσω μομφή σε βάρος του προέδρου. Στη σωρεία των αντιδημοκρατικών και εν κρυπτώ μεθοδεύσεων είναι και η εισήγηση της επιτροπής διαβούλευσης από το δήμαρχο ερήμην και αγνοώντας το Δημοτικό Συμβούλιο.

Λυπάμαι για τα γεγονότα αλλά δεν της πρέπει της Γορτυνίας αυτή η κατάσταση. Ούτε για ένα λεπτό δε θα ανεχτώ το πάρτι των κολλητών στη Γορτυνία που το επόμενο διάστημα θα βιώσει ο λαός της δραματικές καταστάσεις εξαιτίας της επερχόμενης κρίσης» 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Το ότι οι δύο βασικοί υποστηρικτές του τον ανέδειξαν συγκυριακά και ευκαιριακά σε δήμαρχο ....δεν σημαίνει ότι είναι άγιοι αυτοί και ο Δήμαρχος είναι ο διάβολος !!! Αποκλείεται κάποιος να είναι λαμόγιο και να μη μπόρεσε να συμπορευτεί μαζί του ?? (κάνω το δικηγόρο του διαβόλου εγώ τώρα...) Οι κακές γλώσσες λένε για σύμπλευση μαζί σου των Σακ και Μπαρ το 2014...

Θέλω να δω τον Μπαρ να συμπλέει μαζί σου Παρασκευόπουλε και το 2014.Και μπορώ να σου υπογράψω από τώρα ότι θα πας τόσο άπατος όσο ο Τιτανικός.Ο κόσμος κάηκε, ξύπνησε και δεν γουστάρει κοτσαμπάσηδες ,ούτε καμπόυδες στην Γορτυνία.

<p> Διαγράφηκαν σχόλια με υβριστικά περιεχόμενο.</p> <p> Admin</p>

Η Γορτυνία και ο τόπος θέλει νέους άφθαρτους ανθρώπους που έχουν σκοπό να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και όχι στον εαυτό τους....Τα γνωστά λαμόγια του παρελθόντος έχουν πεθάνει μαζί με σπόνσορες τους...(ΠΑΣΟΚ & ΝΔ) Ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες και αυτούς.

Πάλι γίνονται αναφορές στα σχόλια στον Μπαρούτσα. Δεν υπάρχει κανένας που ξέρει το παρασκήνιο, να βγεί να πεί την αλήθεια και τα πράγματα με το όνομα τους;; Γιατί δεν το κάνει ο Γιαννόπουλος επιτέλους;; Πρέπει να απαλλαγούμε από όλα τα παράσιτα εδώ που φτάσαμε.

Αξιότιμε κύριε Παρασκευόπουλε σε λίγο δεν θα έχεις γνωστούς πίσω απο σαλόνια υπουργείων και οργανισμών και το άνοιγμα σε αυτές να το λες επάγγελμα. Επίσης δεν υπάρχουν πια και διπλοί και τρίδιπλοι κρατικοί μισθοί.........όπως προκύπτει στο διαδίκτυο αν το ψάξει κάποιος καλά. Η οχλαγωγία στην Γορτυνία θα έχει τό αντίθετο αποτέλεσμα απο το επιδιωκόμενο.

Η Γορτυνία βαρέθηκε να τσακώνονται στι πλάτες της τα ίδια και τα ίδια άτομα. Δεν υπάρχουν νέοι και άφθαρτοι να βγουν στον προσκήνιο και να μας απαλλάξουν απο όλους αυτούς τους πρώην Δημάρχους και πρώην Υποψηφίους που διαγκωνίζονται να πάρουν θέση στην κούρσα διαδοχής?

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΙΟ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΗΣ ... ΦΙΛΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ..... ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΣΕΡΙΦΗ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ !!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ..

Τι να κάνεις αγαπητέ μου το παρασκήνιο, αφου γίνονται στο... προσκήνιο ;Εσπασε στο ξύλο τον άνθρωπο στη Στεμνίτσα,κλείνει τον δρόμο...στον περιφερειάρχη, απειλεί δημόσια... Καλή σας ημέρα.

Αχ...Μήπως λέω δεν τους κάνει τη χάρη ,και δι αυτό τώρα τους ''μυρίζει '' ο κος Γιαννόπουλος ; Μήπως ο άνθρωπος είναι 'θεόσταλτος' να ξεβρωμίσει τον τόπο ; ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ;;;;;;;; Λαμογιές, ο Γιαννόπουλος θα μπορούσε να κάνει σε λίγους μήνες, η, οι επί δεκαετίες προκάτοχοί του ; ΟΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ! Μήπως...οι αστοί τρομάξανε ;;;!!!Λογικό δεν φαίνεται ;