Παράσχος: Πληρώσαμε πάλι τα λάθη μας

Παράσχος: Πληρώσαμε πάλι τα λάθη μας

Ιανουάριος 30, 2019 - 18:15
1 σχόλια

Απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Γιώργος Παράσχος στην συνένετυξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ε τον Πανιώνιο τονίζοντας λάθη που έγιναν αλλά και το μετγραφικό δωράκι που περιμένει από την διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος

Αρχική τοποθέτηση: «Δυστυχώς για ακόμα μια αγωνιστική πληρώνουμε τα πολύ λίγα λάθη τα οποία κάνουμε. Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος από την στιγμή που θα προηγηθεί θα κλειστεί πίσω και είναι πολύ δύσκολο να διασπάσεις μια τέτοια κλειστή άμυνα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ευκαιρίες. Θέλει μεγάλη προσοχή τώρα γιατί από εδώ και πέρα θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε πάλι ένα ξεκίνημα από την αρχή, όπως είχαμε κάνει στα πρώτα ματς, για να μας φύγει το άγχος και να μην μπλέξουμε στις τέσσερις τελευταίες θέσεις». 

Για την καλή αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου και την κακή επιθετική της ομάδας του: «Η αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου είναι πολύ καλή, κράτησαν κοντά τις γραμμές τους. Εκεί θέλει να έχεις μεγάλη κίνηση αλλά τα συνεχόμενα παιχνίδια με τους ίδιους παίκτες μας έχουν κουράσει. Μας έλειψε η κίνηση και για αυτό δεν κάναμε ευκαιρίες. Αν μπορούσαμε εμείς στα πρώτα λεπτά να προηγηθούμε, δεν ξέρω και για το πέναλτι που ζητήσαμε, δεν το είδα, ίσως μπορούσε να συμβεί το αντίθετο». 

Για τα μεταγραφικά : «Μεταγραφικά, ελπίζουμε να μας κάνει η διοίκηση κάποιο δωράκι, διότι οι λύσεις είναι πολύ περιορισμένες». 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.