Παράσχος: Ομάδα με πολλά ψυχικά αποθέματα

Παράσχος: Ομάδα με πολλά ψυχικά αποθέματα

Ιανουάριος 23, 2019 - 21:16
4 σχόλια

Στα αποθέματα ψυχής που έχει η ομάδα του στάθηλε ο Γιώργος Παράσχος ενώ τόνισε ότι θα είναι σπουδαίο αν μπορέσει να φθάσει ο Αστέρας Τρίπολης και πάλι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά

Αρχική τοποθέτηση: Πιστεύω ότι έγινε ένα παιχνίδι που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα, καθαρά αγγλικό. Ηταν τυχεροί όσοι είδαν το παιχνίδι. Σίγουρα όμως δεν ήταν καλό για μας κι επειδή έχουμε και μια σχετική ηλικία, ακατάλληλο για καρδιακούς. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχε τρομερές  διακυμάνσεις στο σκορ. Πολλοί ίσως να πίστεψαν ότι δεν μπορούμε να προκριθούμε στο 3-3, τα παιδιά όμως έδειξαν πολλά ψυχικά αποθέματα και πήραμε τεράστια πρόκριση. Το σκορ θα μπορούσε να είναι και ακόμα μεγαλύτερο, κάτι που θα ήταν εντελώς πρωτόγνωρο. Πρέπει όμως να ξεχάσουμε το Κύπελλο και κοιτάμε το ματς της Κυριακής. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να διαχειριζόμαστε καλύτερα τα παιχνίδια, γιατί δεν είναι δυνατόν ένα παιχνίδι 2-0 που θα μπορούσε να είναι και 3, να μας το γυρίζει ο αντίπαλος και να τραβάμε όσα τραβήξαμε για να προκριθούμε», είπε αρχικά.
 
Για το ότι ο Αστέρας δέχθηκε τρία γκολ για 4ο ματς στο 2019: «Ασφαλώς και μας απασχολεί. Αν δείτε όμως τα πρώτα τέσσερα ματς δεν δεχτήκαμε μόλις 1 και πήραμε 4 νίκες. Δεν είναι κάτι που γίνεται συνέχεια αλλά είμαστε και άτυχοι. Δεχόμαστε γκολ από κόντρες. Με την ΑΕΚ δεχτήκαμε 2 από στημένες φάσεις και σήμερα το γυρίσαμε σε man to man. Και σαν ομάδα όμως ανεβαίνουμε ψηλά και πιέζουμε τον αντίπαλο, παίρνουμε αυτό το ρίσκο. Σίγουρα, θέλει προσοχή και καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, ειδικά από τα στόπερ όταν η μπάλα είναι στα πλάγια. Θα τα διορθώσουμε μέσα από την προπόνηση». 
 
Για το αν αποτελεί έναν «οδηγό» για εκείνον ότι ως παίκτης πήρε το Κύπελλο με μία επαρχιακή ομάδα: 
«Εγώ τότε ήμουν κεντρικός αμυντικός και για αρχή πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα στα στόπερ της ομάδας μας. Αν μπορέσει η ομάδα με τις δικές μου οδηγίες να φτάσει σ' έναν τελικό θα ήταν σπουδαίο. Η Καστοριά ήταν η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κέρδισε τελικό και ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Μακάρι να μπορέσω τριάντα χρόνια μετά να φτάσω σ' έναν τελικό με μια άλλη επαρχιακή ομάδα ως προπονητής. Θα ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για 'μένα».

Για τα μεταγραφικά:  «Προσπαθούμε να κάνουμε μια μεταγραφή. Πιστεύω μέσα στο επόμενο διήμερο, μπορεί να έχουμε εξελίξεις. Είναι παίκτης Έλληνας και μεσοεπιθετικός».

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

@23:06 Τρικυμία εν κρανίω. Κάτι θες να πεις αλλά το ανύπαρκτο μυαλό σου δεν σ' αφήνει, βραδύγλωσσε λοβοτομημένε καραγκιόζη!

23:06 Ρε κερατά δεν σπάει ο διάολος το ποδάρι του να σας κόψουμε βαθμούς μεθαύριο; Έστω και με ισοπαλία.. Θα γελάω μέχρι το Πάσχα που θα έχουμε συνεισφέρει και εμείς στο να χάσετε το πρωτάθλημα..(το ήδη χαμένο δηλαδή..)

23:06 Τρέξε ζηλόφθονα στο λαγούμι σου και ασχολήσου με τους υπόδικους. Γεμίσαμε γελοίους καναπεδοσχολιαστες...άσε τον Αστέρα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.