Παράσχος: Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό

Παράσχος: Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό

Απρίλιος 25, 2019 - 21:18
1 σχόλια

Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό της ομάδας του ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αφήνοντας αιχμές και κατά της διαιτησίας.

Αναλυτικά

Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, για να δυσκολέψουμε τον ΠΑΟΚ.  Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Σήμερα, είχαμε το καθαρό γκολ -από ότι είδα- του Τσιλιανίδη, που ήταν και νωρίς στο παιχνίδι και μπορούσαν να γίνουν πολλά, αν είχε μετρήσει κανονικά. Αυτό το έχω ζήσει πολλές φορές αυτά τα χρόνια (σ.σ. η φάση του Τσιλιανίδη) Έγινε μία ακόμη διαπίστωση απλά, ότι το μεγάλο ψάρι τρώει πάντα το μικρό.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Δεν μας τα λες καλά κ Παράσχο ! Πώς δεν καταφέρατε να σκοράρετε ? Πεντακάθαρο τέρμα έβαλε ο Τσιλιανίδης και ο αλητήριος ρέφερι το ακύρωσε επειδή έτσι του γούσταρε ! Ασε που ''δεν είδε'' και το καθαρό διώξιμο με το χέρι του αμυντικού του ΠΑΟΚ στο 43΄ .... Αλητεία με όλη τη σημασία της λέξης !!! Γιατί ντρέπεστε να το πείτε !! ΚαΙ το 2013 το ίδιο περίπου έγινε .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.