Παράσχος: Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια

Παράσχος: Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια

Φεβρουάριος 23, 2019 - 21:20
1 σχόλια

Στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το ισόπαλο 1-1 του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά

«Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος να πετύχουμε μια νίκη. Δυστυχώς η κακοδαιμονία μας συνεχίζεται. Ενώ κάναμε ένα πολύ καλό ημίχρονο και θα μπορούσαμε να αυξήσουμε το σκορ, δεν το κάναμε. Νομίζω, πως αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική μας προσπάθεια και σε κάποιες εύκολες πάσες θα μπορούσαμε να διπλασιάσουμε τα τέρματα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας πίεζε όλο και περισσότερο αλλά δεν έκανε τις μεγάλες ευκαιρίες αν και είχε την σχετική κατοχή. Το πρόβλημα που εντοπίσαμε είναι ήταν στις στατικές φάσεις, εκεί δηλαδή όπου δουλέψαμε όλη την εβδομάδα καθώς ξέραμε ότι ο Ατρόμητος είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα σ' αυτόν τον τομέα. Συνεχίζουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να πάρουμε ψυχολογία και να ξεφύγουμε από το άγχος. Ήταν όμως και δεμένα τα χέρια μας, δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε την ομάδα ειδικότερα στον χώρο του κέντρου μιας και χάσαμε τον Βαλιέντε. Δεν υπήρχε ο άλλος χαφ ο οποίος θα βοηθούσε την ομάδα να "αναπνεύσει". Ο αγώνας συνεχίζεται. Νομίζω πως με τις επιστροφές θα βρούμε τον καλό μας ρυθμό».

Επηρέασε το παιχνίδι ο άνεμος στο δεύτερο ημίχρονο;

«Όχι, στο δεύτερο ημίχρονο μπορώ να πω ότι κόπασε κι όλας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κόντρα τον άνεμο αλλά νομίζω πως στο δεύτερο κι αυτή την εύνοια του ανέμου που είχαμε, την χάσαμε».

Θα αλλάζατε κάτι στις αλλαγές που κάνατε;

«Στο χώρο του κέντρου υπήρχε ανάγκη για αλλαγή για μεγαλύτερη ηρεμία. Δεν είχαμε όμως τον παίκτη που θα το έδινε αυτό. Προσπαθήσαμε με τον Κυριακόπουλο. Εκτός του Φράνκο (Μπελόκ) ο οποίος ήταν εξαιρετικός και στα 90 λεπτά δεν είχαμε κάποιον παίκτη όπως είναι ο Βαλιέντε ο οποίος μας θα μας έδινε μια ηρεμία. Και το κυριότερο ότι θα μπορούσε να βοηθήσει και στα στημένα και γενικότερα στην αμυντική λειτουργία αφού είναι ένας δυνατός χαφ.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.