Παράσχος: Αποφύγαμε το ρεζιλίκι τουλάχιστον

Παράσχος: Αποφύγαμε το ρεζιλίκι τουλάχιστον

Ιανουάριος 20, 2019 - 22:17
4 σχόλια

Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και με τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Παράσχος αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης

«Δυστυχώς σήμερα μέσα σε 20 λεπτά ο αντίπαλος ήταν μπροστά με 3-0. Ισως για πρώτη φορά από όταν είμαι εγώ στον Αστέρα, το δυνατό μας σημείο, οι στημένες φάσεις, δεν πήγαν καλά, δεχθήκαμε δύο γκολ. Από εκεί και πέρα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο κόντρα σε μια ανεβασμένη ΑΕΚ μετά τα Γιάννινα, μια ΑΕΚ που έχει βρει και τη σωστή διάταξη της. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να αποφύγουμε το ρεζιλίκι... Θέλω να πιστεύω πως είναι μια άσχημη παρένθεση τα τελευταία δύο ματς και εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ».

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

εδω κοιτατε φατσα που γελαει κιολας,εσυ περαστικος εισαι και με ενα ποτηρακι το εχεις ξεχασει ηδη,εμεις που μενουνε τριπολη και θα το θυμομαστε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.