Παράπονα και γκρίνια Δεληγιάννη γωνία

Παράπονα και γκρίνια Δεληγιάννη γωνία

Ιούνιος 16, 2016 - 16:06
2 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Τι σας έχω, τι σας έχω... Περιμένουμε καινούριο διευθυντή πόσο καιρό τώρα... Από τον Δεκέμβριο του 2015, όταν η κυβέρνηση άρχισε τις αξιολογήσεις και μετά έβγαλε την προκήρυξη για τις αιτήσεις και αργότερα άρχισαν οι συνεντεύξεις, αφού οι υποψήφιοι έστειλαν τα βιογραφικά και έως εδώ, όλα καλά.

Φυσικά, άρχισαν και οι προσεγγίσεις από τους υποψηφίους και τα... ταξίματα, αλλά αυτά είναι... περυσινά ξινά σταφύλια, διότι το πράγμα έχει ανακατευτεί πολύ από τότε. Είναι και η τρισκατάρατη συνέντευξη στη μέση...

Εις εκ των υποψηφίων, μετέφερε φρικτά πράγματα. Η συνέντευξη που του πήραν για την αξιολόγηση είχε ολίγον από κουτσομπολιό, καθώς τον ρώτησαν για τα πεπραγμένα... πρώην βουλευτή!

Περί προσόντων, περί διοικητικής πείρας, περί οραμάτων του υποψηφίου, ουδέν.

Η συνέντευξη δίνει 15 μόρια, οπότε ελπίζουμε στο who is who ο εν λόγω υποψήφιος να είναι ξεφτέρι, αλλιώς...

Αν κοιτάξει κάποιος προσεκτικά τους ήδη διορισθέντες σε άλλους Νομούς, θα δει ότι το παλαιό καλό ΠαΣοΚ είχε πολλά χρωστούμενα να μαζέψει από την τωρινή κυβέρνηση, η οποία τα ξεπλήρωσε και με το παραπάνω...

Αξιοκρατία, μας έλεγαν...

Μαθαίνουμε ότι στον στίβο για τη θέση εδώ τρέχει και αγαπημένο πρόσωπο πανίσχυρου εν τη Πελοποννήσω ανδρός.

Μαθαίνουμε, επίσης, ότι η Αρκαδία πρέπει να επιτελέσει το «κοινωνικό της καθήκον», όπως ακούστηκε προχθές, πάση θυσία.

Καλέ, γιατί δεν βγαίνετε να τα πείτε; Ντρέπεστε;..

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Eυτυχώς που το portal δείχνει αμεροληψία και ανιδιοτέλεια. Οι υποψήφιοι πρέπει να τραβάνε μικρότερο ζόρι

Ο παπαζαχαρίας ο μπουρδολόγος μας λεει για την αξιοκρατία που επικρατει τώρα πια στην υγεία! Μπουρδολόγε τάσο θα τρως τόσες κλωτσιές όσα τα ψέμματά σου! Ζήτω η αριστεροδεξιά του "υπογράφω ό,τι μου ζητάνε"!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.