Παράνομη η παρουσία της κ.Σιουρούνη στην Δημόσια Διοίκηση σύμφωνα με το νομικό συμβούλιο του κράτους

Παράνομη η παρουσία της κ.Σιουρούνη στην Δημόσια Διοίκηση σύμφωνα με το νομικό συμβούλιο του κράτους

Ιανουάριος 11, 2012 - 12:37
22 σχόλια

Tης Γιούλης Παπαδοπούλου.

Με αφορμή την  προκλητικότητα των ενεργειών της  διοικήτριας του Παναρκαδικού, να παραμένει και στις 2 θέσεις της παρά την αντίθετη νομική επιταγή,  αλλά κυρίως μετά από την ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ που εξακολουθούν να τηρούν όλες οι αρμόδιες αρχές, επανερχόμαστε για τελευταία φορά στο θέμα.

Για να δουν  το φως της δημοσιότητα τα  τελευταία και αδιάσειστα στοιχεία  της παρανομίας.

Για να μάθουν  οι αναγνώστες μέχρι που μπορεί  να φθάσει η αμετροέπεια του  βαθέως κομματικού Κράτους.

Για να έχουμε  έτσι ολοκληρωμένο το πακέτο  των δημοσίων εγγράφων που  αποκαλύπτουν την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ   και έτσι ατόφιο να το προωθήσουμε  ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το προς πάσα  κατεύθυνση.

Η αρχική μας καταγγελία για το ασυμβίβαστο της μετάθεσής  της από τον Πύργο, απεδείχθη  τελικά  πως ήταν ψήγμα, σε σχέση  με τις σωρείες  παρανομιών, που  έχουν διαπραχθεί στην Καλαμάτα στο ΤΕΙ και στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, από την συγκεκριμένη κυρία Σιουρούνη Ελ. και την συνάδελφό της στο ίδιο ΤΕΙ αλλά στην επόμενη βαθμίδα του Επίκουρου καθηγητή, κ. Καστανιώτη Αικ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε, μετά από ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία, που  έγινε προς την Υπουργό Παιδείας και Υγείας, για τον παράνομο διορισμό των δύο εκπαιδευτικών επί θητεία (πριν δηλαδή μονιμοποιηθούν )του ΤΕΙ Καλαμάτας, την κ. Αικ. Καστανιώτη και Σιουρούνη Ελένη, οι οποίες διορίστηκαν από την κυβέρνηση Παπανδρέου, το 2010, σε υψηλές θέσεις (Πρόεδρος της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας η πρώτη και Διοικήτρια του Νοσοκομείου Πύργου η δεύτερη) ενώ ταυτόχρονα κράτησαν παράνομα τις θέσεις τους στο ΤΕΙ Καλαμάτας (υπό το καθεστώς μερικής απασχόλησης).

Η καταγγελία στάλθηκε στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το οποίο γνωμοδότησε τον Μάρτιο του 2011 (συνημμένο έγγραφο). Βάσει  της γνωμοδότησης του Ν.Σ.Κ. οι άδειες δεν θα έπρεπε να τους έχουν δοθεί, διότι δεν είχαν μονιμοποιηθεί  στις θέσεις που κατείχαν στο ΤΕΙ  Καλαμάτας. Ο Νόμος είναι σαφής. Υπάλληλος δεν δικαιούται ΟΥΤΕ απόσπαση, ΟΥΤΕ μετακίνηση, ΟΥΤΕ καμία μεταβολή πριν ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Η γνωμοδότηση αυτή, έγινε δεκτή από  την Υπουργό Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου (παραθέτουμε  συνημμένο έγγραφο  όπου φαίνεται η ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ  ΦΡΆΣΗ ΄΄ΓΊΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΉ΄΄ και η υπογραφή της Υπουργού) με 6μηνη καθυστέρηση !!! Έτσι με αυτό τον τρόπο, κινήθηκαν οι υπηρεσιακές διαδικασίες προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, Διεύθυνση Μισθών και Συντάξεων. Το παράξενο εδώ είναι, πως η υπουργός έκανε 6 μήνες να αποδεχθεί την γνωμοδότηση… και αυτή με τη σειρά της, ως υπουργική απόφαση πλέον, έφθασε 41 μέρες μετά να πρωτοκολληθεί στο Γενικό Λογιστήριο. Και αυτό έγινε την 11/11/2011…. Δηλαδή την ημέρα της ορκωμοσίας της κυβέρνησης Παπαδήμου…. Όλα τα τυχαία και παράξενα συμβάντα μαζί!

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες από το Υπουργείο  Παιδείας, επειδή η καταγγελία ήταν επώνυμη, προωθήθηκε στην Εισαγγελία, από το Υπουργείο και είναι εν εξελίξει οι έρευνες.

Επίσης  μας πληροφόρησαν ότι ο φάκελος  έχει διαβιβαστεί  και προς το Υπουργείο  Οικονομικών, διότι  ΄΄στην περίπτωση που έχουν καταβληθεί μισθοί και από τους 2 φορείς εργασίας και δεν έχουν επιστραφεί, ως αχρεωστήτως καταβληθέντες, έχει διαπραχθεί ποινικό αδίκημα έναντι του Δημοσίου, που επισύρει απόλυση΄΄

Να θυμήσουμε εδώ, την δημοσιευθείσα επιστολή της διοικήτριας προς το ΤΕΙ που ζητάει να της καταβάλλουν τα λεφτά που σταμάτησαν να της πληρώνουν τους 2 τελευταίους μήνες, εξ αιτίας αυτής της απόφασης του Ν.Σ.Κ (δημοσιεύθηκε στο τελευταίο άρθρο 14 Δεκ 2011).

Η απόφαση του  ΤΕΙ Καλαμάτας, να δώσει άδεια  για μερική απασχόληση λόγω της μετακίνησης  των 2 κυριών προς την Δημόσια Διοίκηση, έγινε κατόπιν αποδοχής της Γενικής  Συνέλευσης του ΤΕΙ νομικής γνωμοδότησης, που προσεκόμισε η κ. Καστανιώτη και που κατόπιν έκανε χρήση της και η κ. Σιουρούνη. Όπως απεκαλύφθη αργότερα, οι 2 κυρίες, απέσπασαν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, αφού παραπλάνησαν τα Διοικητικά Όργανα, δηλ την Γενική Συνέλευση. Διότι η γνωμοδότηση που έφεραν στο ΤΕΙ για να καλυφθούν νομικά, είχε συνταχθεί και υπογραφεί από την κ. Ευγενία Ζερβοπούλου που τυγχάνει να είναι ….η κόρη της κ Σιουρούνη! Και όχι νομικός σύμβουλος Υπουργείου ή άλλου δημόσιου φορέα. Σας επισυνάπτουμε και την επιστολή-γνωμοδότηση… Που φυσικά γίνεται καπνός μετά την απόφαση του Ν.Σ.Κ.!!!!!!!

Είναι σαφές ότι  η έως τώρα συγκάλυψη και ολιγωρία  στην απόδοση ευθυνών αλλά και  η καθυστέρηση των νόμιμων  διαδικασιών, γίνεται από στελέχη  των υπουργείων φιλικά διακείμενα προς τις εν λόγω κυρίες, οι οποίες συνεχίζουν απρόσκοπτα… το έργο τους.

Από όλα τα στοιχεία που ως τώρα έχουμε φέρει στη δημοσιότητα, γίνεται εμφανές πως υπάρχει  σωρεία παρανομιών και ευθυνών παράλληλα, έχει δε ιδιαίτερη βαρύτητα και χαρακτήρα  η όλη υπόθεση, διότι αφορά  σε δημόσιους λειτουργούς (;) στον ιδιαίτερα  ευαίσθητο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε διασπάθιση του δημοσίου χρήματος την περίοδο που ο λαός στραγγαλίζεται οικονομικά και σε διαχειρίστριες θεμάτων του νευραλγικού τομέα της Υγείας, που νοσεί από τις σπατάλες και τις ατασθαλίες ετών.

Τέλος αναφέρουμε, πως στην προτελευταία συνέλευση  του 2011, του ΤΕΙ  Καλαμάτας, στις 2 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, σε μια θυελλώδη Γενική Συνέλευση, αποκαλύφθηκε το μέγεθος της  απάτης  των 2 κυριών, οι καθηγητές έλαβαν απόφαση για ΑΝΑΚΛΗΣΗ της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ  άδειας και για  ΑΜΕΣΗ επιστροφή  των δύο εκπαιδευτικών  στα καθήκοντά  τους.

Οι δύο κυρίες, ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΟΥΝ.

Το σκάνδαλο, είναι  ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ.

Αποδείχθηκε ότι οι δύο κυρίες παράνομα έλαβαν άδεια, σύμφωνα με την  γνωμοδότηση του  Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Αποδείχθηκε ότι  η γνωμοδότηση, βάσει της οποίας έλαβαν την άδεια, ήταν της κόρης της κ. Σιουρούνη. Άρα η Γενική Συνέλευση του ΤΕΙ εξαπατήθηκε!

Αποδείχθηκε ότι  βάσει των εγγράφων (που τα επισυνάπτουμε) οι δύο κυρίες, είχαν ορκιστεί στα καθήκοντά τους ΠΡΙΝ πάρουν καν την (παράνομη) άδεια του ΤΕΙ.

Η Υπουργός Παιδείας έκανε  δεκτή την γνωμοδότηση  του Ν.Σ.Κ. ότι οι άδειες είναι παράνομες.

Το  ΤΕΙ Καλαμάτας, τους ζητά να επιστρέψουν  στις θέσεις τους.

Οι  κυρίες αδιαφορούν και  ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Και πληρώνονται  κανονικότατα από  την διπλοθεσία τους.

Στην  κ Σιουρούνη κόπηκαν από το ΤΕΙ οι μισθοί του τελευταίου διμήνου και ζητάει να της καταβληθούν…

  Αν και γνωρίζει  και η ίδια, πως  ακόμα ούτε μόνιμη  έχει γίνει, αφού  ΠΟΤΕ δεν συνεκλήθη  ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟ για  να κρίνει την  αίτηση μονιμοποίησής  της στο ΤΕΙ  Καλαμάτας και  στη βαθμίδα του  Καθ Εφαρμογών.  Κι αυτό επειδή  το ΤΕΙ βρισκόταν  σε διαρκή αναμονή  έκδοσης απόφασης  του Ν.Σ.Κ. για  την νομιμότητα  των κινήσεων των 2 προαναφερθεισών κυριών, ιδίως δε μετά την αποκάλυψη της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ της Γενικής Συνέλευσης!!!!

Με  απλά λόγια, η κυρία  Διοικήτρια έφυγε  για την Δημόσια  Διοίκηση, ΧΩΡΙΣ να έχει τέτοιο δικαίωμα. Αυτό επιβεβαιώθηκε  από την απόφαση  του Ν.Σ.Κ. Επίσης παρέμεινε στο  ΤΕΙ ΧΩΡΙΣ να έχει μονιμοποιηθεί και  έχοντας ξεπεράσει ΚΑΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ την τριετία ΄΄επί θητεία΄΄ στη βαθμίδα του Καθηγητή Εφαρμογών….

Ή έπρεπε να έχει εκλεγεί στην επόμενη βαθμίδα με ΕΚΛΕΚΤΟΡΙΚΟ ή με την ίδια διαδικασία, να έχει μονιμοποιηθεί στην βαθμίδα που είχε. Τίποτα από τα δύο δεν έγινε. Μόνο μια αίτησή της έγινε… για μονιμοποίηση… η οποία ΠΟΤΕ δεν αποφασίστηκε από το ΤΕΙ για τους λόγους που προαναφέραμε.  Άρα;;;;;

Ποιος κρύβεται πίσω από  όλη αυτή την αναισχυντία; Γιατί…και για ποιο λόγο καλύπτει τόσο απροκάλυπτα, τόσες κατάφορες παρανομίες;

Τι  κάνουν οι κ.κ. Υπουργοί Υγείας και Παιδείας;

Επειδή μάλλον το μόνο που κάνει το βαθύ κράτος των  κομματικών υμετέρων, είναι να καθυστερεί όσο μπορεί και να κωφεύει σε όσα  πιο πολλά καταφέρνει, η απόφαση  του πόρταλ και της γράφουσας, είναι να σταλεί το σύνολο των στοιχείων που έχουμε συγκεντρώσει, σε κάθε αρχή και αρμόδιο που θα μπορούσε να δώσει τέλος στην παρανομία.

Το γνωστό σλόγκαν  πως δεν είναι η μόνη παρανομία… ή η μεγαλύτερη ίσως… μας αφήνει αδιάφορους παγερά. Αυτήν καταφέραμε να διαλευκάνουμε ως το απύθμενο βάθος  της, με την βοήθεια πολλών αναγνωστών, αυτή θα καταγγείλουμε. Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει σε άλλες ανάλογες, είμαστε στη διάθεσή σας.

Από κάπου πρέπει ν΄αρχίσουμε για να φθάσουμε στο τέλος. Αν μπορούμε να ελπίζουμε ακόμα…

Για την ενημέρωση  των αναγνωστών αναφέρουμε πως ο  φάκελος των στοιχείων, κοινοποιήθηκε με το άρθρο στους αρμόδιους φορείς και υπεύθυνους.

Συνημμένα αρχεία: 

22 Σχόλια

Μπράβο σας.... πολύ καλή δουλειά . Μακάρι να τιμωρούνταν όχι οι 2 καθηγήτριες αλλά και αυτοί που συγκαλύπτουν και βοηθούν να γίνουν τέτοια πράγματα..... Ανομία Ατιμωρησία....

αν ισχυουν ολα αυτα και δεν κανει κατι το κρατος ειμαστε αξιοι της μοιρας μας γεμισαμε απο γκολτεν μποις ο δημοσιος τομεας ειναι προβληματικος και τον κανουμε ολο και χειροτερο και την πλρωνουν οι συνταξιουχοι και οι ιδιωτικοι υπάλληλοι

<p> ΑΙΣΧΟΣ! ΞΕΦΤΙΛΑ! ΝΤΡΟΠΗ!<br /> Οι νέοι να ξενιτεύονται και οι .........κολλητοί των υπουργών να τρώνε με χρυσά κουτάλια.<br /> Οξω ρεεεεεεεεε....<br /> Στείλτε τα όλα στου διαβόλου το κέρατο άμα μπορείτε. όχι σε τοπικούς εισαγγελείς μόνο.<br /> Να πάνε μέσα οι ......... Και οι προστάτες τους.<br /> ......................<br /> Πάντως παιδιά μπράβο σας. Για όλα. Για τη δουλειά αλλά και για τα κότσια να το βγάλετε. Έτσι μας δίνετε κουράγιο.<br /> Άντε να βάλουμε πλάτη όλοι να ξεβρωμίσει ο τόπος.</p> <p> &nbsp;</p> <p> <strong>Διαγράφηκαν σημεία του σχολίου για την προστασία της ανωνυμίας</strong></p> <p> <strong>Admin</strong></p>

Δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Απλώς κερδίσετε ακροαματικότητα. Οι περισσότεροι στο Ελληνικό Δημόσιο είναι διπλοθεσιτες. Βουλευτές, υπουργοί, αυτοί που δουλεύουν δίπλα τους, γνωστοί άγνωστοι. Είναι πολλοί, να γράφετε κάθε μέρα για ένα μέχρι να βγούμε απο το χρέος. Δεν γίνεται τίποτα. Οι άξιοι άνθρωποι μας έχουν αφήσει. Η κοινωνία μας τους έχει απομονώσει. Γιατί....?

<p> Καλησπέρα στο πόρταλ, σε αναγνώστες και σχολιαστές.<br /> Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας και ιδιαίτερα στην κ. Παπαδοπούλου, που έχει το θάρρος να υπογράφει έναν τέτοιο καταπέλτη.<br /> Το θέμα όλων μας είναι τι πρέπει να κάνουμε για όλα αυτά.<br /> Και όλοι μας επίσης ξέρουμε ότι το πρέπει να τα ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ είναι μονόδρομος.<br /> Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι από μας βολεύουμε τα προβληματάκια ή τις προβληματάρες της επιβίωσής μας ή της αναρρίχησής μας, σε πλάτες βουλευτών, υπουργών, παρατρεχάμενων και κωλοπαιδακίων των βουλευτικών γραφείων.<br /> Κοιτάμε όλοι την πάρτη μας και όταν μαθαίνουμε για κάτι τέτοια ή κάνουμε το κορόιδο, για να μη μας πουν καρφιά, ή λέμε χωρίς πολύ ψάξιμο" όλο και κάποιον θάχει για να την κρατάει σ΄ αυτή τη θέση" και προσπερνάμε την παρανομία.<br /> Δεν φταίει το κράτος μόνο του. Γιατί το ΚΡΑΤΟΣ είμαστε εμείς.<br /> Τα ανεχόμαστε και συμβαίνουν. Τ΄ αφήνουμε να συμβαίνουν γι΄ αυτό μας πνίγουν.<br /> Να δέστε τώρα αυτή την υπόθεση. Τόσο καιρό γράφει το πόρταλ. Τόση δουλειά έχει ρίξει η αρθρογράφος. Το διάβασμα μόνο αυτής της χαρτούρας και η τακτοποίηση του θέματος ώστε να γίνει κατανοητό στο μεγαλύτερο μέρος των αναγνωστών, πρέπει να τους έφαγε όλες τις διακοπές.<br /> Τι θα έπρεπε λογικά να έχει γίνει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;<br /> Να έχει καλέσει ο εισαγγελέας την κ. Παπαδοπούλου ή κάποιον εκπρόσωπο του πόρταλ, να πάρει ΟΛΑ τα στοιχεία και να έχει κλείσει ήδη στην ψειρού την κυρία, σαν απατεώνισσα.<br /> Μόνο με τις αποφάσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και με την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ της Γενικής Συνέλευσης του ΤΕΙ.<br /> Αντί αυτού τι έχουμε;<br /> Τρέχουνε μόνοι τους οι άνθρωποι του πόρταλ από τότε που ανακάλυψαν τη βρώμα στο Παναρκαδικό, γράφουν, ψάχνουν στοιχεία που είναι αδιάψευστα, δημοσιεύουν ολόκληρο τόμο με αυτά... και οι βουλευτάδες και οι εισαγγελείς τα ξύνουν.<br /> Αυτοί είμαστε. Ένα εκμαυλισμένο κράτος που κατοικείται από 8.000.000 λαμόγια και 2.000.000 μαθητευόμενα λαμόγια.<br /> Αλλιώς πρέπει να βγούμε στους δρόμους με τα φτυάρια και να τους σκάψουμε το λάκκο. Μεταφορικά το λέω. Εννοώ να τους στείλουμε σπίτι τους ΟΛΟΥΣ.<br /> Άμα δεν καταλάβουμε πως η γνωστή πολιτική και τα εως τώρα κολπάκια της είναι μια πεθαμένη ιστορία, ξαστεριά δεν έχει.<br /> Καλή συνέχεια παιδιά του πόρταλ.<br /> Σας ευχαριστούμε που μας ξυπνάτε από τον λήθαργο.<br /> Εύχομαι σύντομα να μας δώσετε ένα άρθρο που θα λέει ότι αυτή η κυρία και η φιλεναδίτσα της και τα κολλητάρια της στα υπουργεία των ξεπουλημένων, έχουνε πάει στο σπίτι τους.</p>

έχετε δίκιο ότι το δημόσιο είναι γεμάτο στους διπλοθεσίτες. αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το αποδεχόμαστε έτσι. δεν μπορεί εγώ να πεθαίνω πάνω στο τιμόνι 12 ώρες τη μέρα για να βγάλω με το ζόρι το χιλιάρικο και να διαβάζω ότι ο δίπλα μου παίρνει εφτά χιλιάρικα με παράνομο τροπο. πρεπει να αντιδρασουμε όλοι σε αυτές τις προκλήσεις.

Φίλε ανώνυμε 15:41 δεν διάβασες καλά το άρθρο. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΑ. Από τα στοιχεία που μας δίνουν, οι κυρίες είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και στις 2 θέσεις. Στη μια δεν έχουν μονιμοποιηθεί και έχει λήξει ο χρόνος υπηρεσίας τους εδώ και μια διετία. Και στην άλλη ΔΕΝ είχαν δικαίωμα να πάνε ΠΟΤΕ. Εσύ μια διπλοθεσία το βλέπεις όλο το θέμα; Ξεστραβωθείτε μωρέ! Μας έχουν αποχαυνώσει κι ούτε να καταλάβουμε τι διαβάζουμε δεν είμαστε ικανοί. Κανονικά και οι 2 κυρίες έπρεπε να είναι στο σπίτι τους. Όχι σε 2 θέσεις και με μισθό πρωθυπουργού.Σπίτι τους Κατάλαβες;;;; Και τώρα που δεν είναι πρέπει να απολυθούν. Ρώτα και κανένα δικηγόρο να στα πει. Ή κανέναν δημόσιο υπάλληλο, ή κανένα διευθυντή υπηρεσίας. Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Αυτοί που μας κυβερνάνε έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα και τους νόμους και τη λογική και την ίδια την ξεφτίλα. Να ξυπνήσουμε ρε παιδιά κάποτε.

Άμα έχετε κάποιον που σπούδαζε το 2010 στην Καλαμάτα στα ΤΕΙ, ρωτήστε τον τι κοσμογονία έγινε εκεί... Μόνο από το τμήμα που αναφέρετε στο άρθρο σας, έφυγαν 3 άτομα, για Υπουργείο Υγείας ο ένας, σαν Γενικός Γραμματέας, για Υπουργείο Υγείας η άλλη, σαν Πρόεδρος της Επιτροπής προμηθειών Υγείας (είναι πολλά τα λεφτά Άρη...), για Υπουργείο Υγείας και η τρίτη, σαν Διοικήτρια Νοσοκομείου Πύργου.... Άμα έχετε χρόνο και κλικάρετε στο Google τα ονοματάκια τους, και ψάξετε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ τα βιογραφικά τους, θα ανακαλύψετε πολλές συμπτώσεις αλλά και πολλά ευτράπελα. Εμένα ας πούμε μου γεννήθηκε το ερώτημα: Καλά από τόση Ελλάδα και τόσα ΑΕΙ αλλά και ΤΕΙ, μόνο αυτό το γαμημένο τμήμα είχε άξιους Καθηγητές, να επανδρώσουν το Υπουργείο Υγείας;;;;;;;; όλοι οι άλλοι ήσαν άχρηστοι; Και τι ιδιαίτερες σπουδές είχαν κάνει αυτά τα ΄΄μανάρια΄΄ ώστε να πάνε πακετάκι στο Υγείας;;;;;; Ε λοιπόν τους τρέχουν τα πτυχία από τα μπατζάκια. Η μιά έχει τελειώσει την ΑΣΟΕΕ και είνα υποψήφια (!!! ακόμα!!!!) διδάκτωρ στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.... Και η άλλη έχει τελειώσει Νοσηλευτική κι έχει ένα μεταπτυχιακό κι ένα Διδακτορικό, από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο επίσης..... Από ολόκληρο το opengov , το καραγκιοζιλίκι δηλαδή του Παπανδρέου, μόνον αυτές ήσαν οι πολυσπούδαστες και οι καταλληλότερες για να διαχειριστούν την Υγεία και τα κονδύλια της;;;;; Άσε που άμα ξέρεις και κανέναν ΠΑΣΟΚο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα σου πει και για τις ιδιορρυθμίες, να πηγαίνουν σούμπιτα τα κολλητάρια των υπουργών και των γραμματέων, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, που κι εκεί το σύστημα έχει βάλει γνωστούς και μη εξαιρεταιους υμέτερους.... Με άλλα λόγια τα λαμόγια, το έχουν κάνει το κεφαλοκλείδωμα, με πολλή τέχνη και προγραμματισμό. Τα έχουν όλα κόψει και ράψει στα μέτρα τους. Παλέψτε εσείς με τον τρόπο σας κι εμείς όπως μπορούμε, να ξεχτικιάσουμε. Αμάν πια. όσο γι αυτές τις άθλιες φτού στα μούτρα τους. Δεν έχω λέξεις για πάρτη τους.

Ποίος ήτο Υφυπουργός Παιδείας, όταν ο κ. Πολύζος Ν. σημερινός Γενικός Γραμματέας του Υγείας και οι φίλες του ερίτιμες κυρίες Σιουρούνη και Καστανιώτη,ελάμβαναν θέσεις Διδακτικού Προσωπικού, στο ΤΕΙ Καλαμάτας; Δηλαδή το 2007;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αντρέα που ήσουν τότε;;;;;;;;;;;;; Βόλευες τα ΠΑΣΟΚια για να σε βολέψουν κι εσένα μετά ε; ε; Τους έφτιαξες το ακαδημαϊκό τους προφίλ για να μπορούν μετά να πάνε στη μουρχούτα με την κυβέρνηση του ΓΑΠ, αλλά να έχουν εξασφαλισμένη την επάνοδό τους αβρόχοις ποσί, στο ΤΕΙ, μόλις τελείωνε το πανηγύρι της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Ουστ ρε. Όλοι τα ίδια ρεμάλια είσαστε. Κοράκια σαν τους γιατρούς

Δε θα σχολιασω το αρθρο, διοτι η μελετη και η τεκμηριωσει των γεγονοτων της εν λογω αρθρογραφου δειχνει ποσο εμπεριστατωμενη δουλεια εχει η ιδια και οι συνεργατες της κανει. Ενα θα πω ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ κλπ........... ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ @@@@@@@@ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜMΑ. ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛ...ΕΣ!!!!

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ 17.45 ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ,ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!!!!!!ΒΑΣΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΤΩ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΛΕΓΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΚΙΟ!!!!

Θα σας ημουν ευγνώμων κα Γ. Παπαδοπούλου μιας και εχετε κάνει εξαιρετική δουλεια με ονόματα να ανεβάσετε και την επώνυμη καταγελλία. Να γνωρίζουμε ολα τα ονοματα και ολη τη συλλογιστική. Θελουμε να χυθει απλετο φως σ αυτή την ιστορία. Ευχαριστω

<p> Αγαπητέ σχολιαστή ανώνυμε 22:09 το έγγραφο το οποίο ζητάτε ν΄ αναρτήσω, δυστυχώς δεν είναι ανάμεσα στα στοιχεία που έχουμε. Πρόκειται για την αρχική επώνυμη καταγγελία, που έκανε ο κ. Παπάς Ι. προς τα αρμόδια Υπουργεία, το Υγείας και το Παιδείας δηλαδή.</p> <p> Αν και είναι πασιφανές το περιεχόμενο που είχε. αφού από αυτή ξεκίνησε και το ερώτημα προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, που αποφάνθηκε για την παρανομία.</p> <p> Δεν σας κρύβω πως έκανα κάποιες προσπάθειες στα Υπουργεία για να το βρώ ....αλλά τα αποτελέσματα ήσαν τα αναμενόμενα.</p> <p> Για την ακρίβεια το Υγείας έκαναν όλοι σα να μην είχε συμβεί ποτέ τίποτα και μόλις από εμένα μάθαιναν τα διαδραματιζόμενα στο Παναρκαδικό και στο Παιδείας απαντούν πως η υπόθεση έχει πάρει την δικαστική οδό, αφού έχουν ήδη σταλεί τα πορίσματα του Ν.Σ.Κ. στον εισαγγελέα.</p> <p> Πάντως δεν έχω παραιτηθεί των προσπαθειών να το βρώ και μακάρι να ικανοποιήσω την απαίτησή σας.</p> <p> Το άπλετο φως που θέλετε να υπάρξει σε αυτή την υπόθεση, νομίζω πως κατά πολύ έχει χυθεί, αφού τα τελευταία στοιχεία, αποκαλύπτουν όλο το παρακράτος που δρα εν κρυπτώ και εις βάρος μας, υπό την προστασία των πολιτικών παραγόντων.... και δυστυχώς έχει κάνει και πολλά τμήματα Ανωτέρων και Ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, φυτώρια πολιτικάντηδων και εφαλτήρια καταφερτζήδων προς την πολιτική και δημόσια ζωη... με ό,τι αυτό συνεπάγεται.</p> <p> Σας ευχαριστώ θερμά για την εκτίμηση της δουλειάς μας στο πόρταλ και σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω&nbsp;&nbsp; να ανακαλύψω κι αυτό το στοιχείο.</p> <p> Με εκτίμηση.</p> <p> Γιούλη Παπαδοπουλου.</p>

ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ! ΠΑΣΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ!!!

<p> ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;<br /> Γνωμοδότηση κόρης για τη μάνα;;;;;;;;;;;;;;;;;<br /> Εξαπάτηση Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και η κυρία ακόμα διοικήτρια;;;;;;;;;;;;;;;;<br /> Κράτος είναι αυτό ή ...;;;;;;;;;;;;;;;<br /> Ποιός θα μας βγάλει από το βόθρο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;</p>

<p> Κάντε ένα κλικ στο Google στην κυρία Καστανιώτη τη φίλη της Σιουρούνη και Πρόεδρο των προμηθειών υγείας!!!! να δείτε με τι ποσά κάνει παιχνίδι καθημερινά. Θα σας φύγει το κεφάλι κι ότι έχει απομείνει μέσα σε αυτό. Μιλάμε για κατοστάρες χιλιάδες ευρώ, στο παρατηρητήριο τιμών φαρμάκων................. Και μετά από τόσες περικοπές εξόδων που έκανε ο Λοβέρδος, έμειναν τα νοσοκομεία χωρίς ακόμα και ουροσυλλέκτες. Από την πολλή οικονομία που κάνουν οι παράνομες αφέντρες. Γι αυτό ζήτησε και φακελάκι ο *** Δεν είχαν φαίνεται να του δώσουν το δώρο των Χριστουγέννων. Θα μας σώσουν οι κλ*** που πληρώνονται παράνομα από 2 δουλειές, από τις οποίες έπρεπε να είχαν απολυθεί ΑΜΕΣΑ. Και δεν λύνεται μύτη ρε πού***μου. Κάνουν όλοι το μουγκοθόδωρα. Πουλημένα τομάρια καλά τους τα χώνει κι ο Βαξεβάνης.</p>

http://www.youtube.com/watch?v=43wudsch2Yk

Καλησπερα αγαπητή κα Γ. Παπαδοπούλου, θα ηθελα δυο σημεία να προσέξετε: δεν ειναι ενα τυχαιο πρόσωπο η κα Ευγενία Ζερβοπούλου. Διορισμένη στο πρωτοδικείο Αθηνων είναι: http://career.duth.gr/cms/files/Teuxos_G_769_110908.pdf επισης: η κα Σιουρουνη κραταει καλα το Υπουργείο ... τα πράγματα δεν ειναι τόσο ασχημα οσο νομίζετε... ειναι πολύ χειροτερα... καλο σας βραδυ και καλή δουλεια

<p> Κυρία Παπαδοπούλου, σας ευχαριστούμε που μας ανοίγετε τα μάτια. Και το πόρταλ που δεν μασάει σε φοβικά σύνδρομα με την εξουσία.<br /> Μπράβο παιδιά.<br /> Βγάλτε στη φόρα όσα πιο πολλά μπορείτε για όποιον έχει φάει ή έχει βολευτεί.<br /> Τα αυγά άρχισαν να πέφτουν. Να πληθύνουν.<br /> Και να δούμε πόσο πιο γρήγορα θα ξυπνήσουμε και τους παραιτημένους.<br /> Η βρώμα μας στερεί τον αέρα πια.<br /> Στη χωματερή όλοι τους.<br /> Και η **** διοικήτρια στον εισαγγελέα.</p>

<p> Πολύ καλά τα λέει η Μαρίνα. Από ολόκληρη Ελλάδα, μόνο αυτό το "γαμ***" τμήμα του ΤΕΙ Καλαμάτας είχε τα φιντάνια και τους καταλληλότερους για το Υγείας; Τι στο διάβολο κάνουν τόσα πανεπιστήμια στη χώρα; Μια νοσοκόμα και μια λογίστρια, χωρίς ούτε ένα ακόμα προσόν (ή μήπως όχι;)ήσαν καλύτερες από τους χιλιάδες υποψήφιους στο opengov; Ποιούς δουλεύουν γαμώτο. Τι νομίζουν ότι τρώμε; Εκατόχρονών γυνάικα η άλλη και ακόμα είναι υποψήφια διδάκτωρ... Και τώρα που ο νόμος θέλει διδακτορικό ΚΑΙ για τον Καθηγητή Εφαρμογών τι;;;; Πρέπει να έχει ήδη απολυθεί από το ΤΕΙ. Έχει;; Σιγά, ο άλλος φίλος σχολιαστής, ο ανώνυμος, γράφει πως αυτή "κρατάει όλο το Υπουργείο" Τι λέμε τώρα ακριβώς; Με τι το κρατάει αυτή το Υπουργείο; Με το γνωστό τρόπο;;;;;</p>

Ουστ από δω όλη η δημόσια διοίκηση. Βρωμάνε και ζέχνουνε απ΄ όπου κι αν τους πιάσεις.