Παραμονή Βλάση στον Α.Ο. Τεγέας

Παραμονή Βλάση στον Α.Ο. Τεγέας

Ιούλιος 13, 2017 - 09:50
1 σχόλια

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Α.Ο. Τεγέας με τον Πολύβιο Χατζόπουλο που παραμένει στην τεχνική ηγεσία σειρά παίρνει ο σχεδιασμός της ομάδας για την νέα αγωνιστική χρονιά και το πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Ο Κώστας Βλάσης αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Τεγέας τα τελευταία χρόνια στο μεσοεπιθετικό της παιχνίδι και κάτι ανάλογο θα συνεχίσει να κάνει και την νέα σεζόν με την παραμονή του στην ομάδα.

Ο έμπειρος ακραίος μεσοεπιθετικός προσεγγίστηκε από άλλες ομάδες ωστόσο η επιθυμία του για να συνεχίσει στην Τεγέα έγινε πραγματικότητα και έτσι ο Κώστας Βλάσης και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα φοράει την πράσινη φανέλα.

Για τον Α.Ο.Τεγέας βασική προτεραιότητα είναι αρχικά η διατήρηση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας και αμέσως μετά να ακολουθήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός σε θέσεις και πρόσωπα.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.