Παραμονή του Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι (pics,vid)

Παραμονή του Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι (pics,vid)

Ιανουάριος 01, 2017 - 20:22
0 σχόλια

Πλήθος πιστών και φέτος βρέθηκε παραμονή του Αγίου Βασιλείου στον Τρισυπόστατο Ναό του Αγίου Βασιλείου-Αγίου Γεωργίου και Αγίας Βαρβάρας στο Κορακοβούνι για να τιμήσει τον πολιούχο Άγιο του χωρίου.

Χοροστατούντος του ιερέως πατήρ-Κωνσταντίνου Σαμαρτζή και των ιερέων πατήρ-Γεώργιου Πετρή και πατήρ-Παναγιώτη Καπράνου έγινε και η περιφορά της εικόνας του Αγίου στους δρόμους του χωρίου και την φιλαρμονική του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας να συνοδεύει την εικόνα.

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς ο αντιδήμαρχος Δημήτριος Αρφάνης και Γκαύρος Δημήτριος ο πρόεδρος του χωριού Λυτρίβης Αθανάσιος, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Καμπύλης Γεώργιος και δημοτικοί σύμβουλοί.

Μετά το τέλος του εσπερινού η φιλαρμονική έπαιξε τα κάλαντα με τον κόσμο να δίνει ευχές για ένα ευτυχισμένο γεμάτο υγεία 2017
Δείτε σε βίντεο τις ευχές του Δημάρχου Παναγιώτη Μαντά του πρόεδρου του χωριού Λυτρίβη Αθανάσιου του πρόεδρου του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου Λυτρίβη Γεωργίου του αντιδήμαρχου Γκαύρου Δημήτριου και του δημοτικού σύμβουλου Χονδρολέου Ιωάννη

Πηγή: kwr.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Παραμονή του Αγίου Βασιλείου στο Κορακοβούνι (31-12-2016)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.