Παραμένει «Λάκωνας» ο Ζαραφέτας

Παραμένει «Λάκωνας» ο Ζαραφέτας

Ιούλιος 28, 2019 - 22:09
0 σχόλια

Την ώρα που η ΑΕ Πέλλάνας βρίσκεται στην διαδικασία της δημιουργίας μια νέας ομάδας όπου και θα εκπροσωπεί την Σπάρτη στη Γ' Εθνική έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Μετά την πρόσληψη του Μίκι Τσίρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία ανακοινώθηκαν και εννέα ανανεώσεις ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ ανάμεσα τους και ο Μεγαλοπολίτης μέσος Δημήτρης Ζαραφέτας που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Λακωνική ομάδα.

Αναλυτικά

Η Ένωση ανακοίνωσε τους πρώτους ποδοσφαιριστές που θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο ρόστερ της την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η διοίκηση της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα ονομασία) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Παναγιώτη Ψυχόπαιδα, Νάσο Ασπιώτη, Κώστα Κοντογιάννη, Δημήτρη Ζαραφέτα, Γιώργο Σικαλόπουλο, Χρήστο Παναγιωτίδη, Λεωνίδα Ρασσιά, Γιώργο Αναστάσακο, και Ευθύμιο Δημητρέλη.

Ευχόμαστε σε όλους να είναι δυνατοί και να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.