«Παραλογισμός η βία των όπλων τον 21ο αιώνα»

«Παραλογισμός η βία των όπλων τον 21ο αιώνα»

Οκτώβριος 13, 2019 - 19:13
0 σχόλια

Με ένα σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ιατρός μικροβιολόγος Κώστας Μπεντεβής καταδικάζει την τουρκική εισβολή στη Συρία, όσο και γενικότερα τη χρήση των όπλων και τη φυσική εξόντωση των ανθρώπων, χαρακτηρίζοντας τον πόλεμο «παραλογισμό»:
 

Αποτελεί απέραντο παραλογισμό το 2019 να προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας χρησιμοποιώντας τη βία των τανκς, των όπλων και την φυσική εξόντωση ανθρώπων.
Το άνοιγμα ενός πραγματικού πολεμικού μετώπου στη γειτονιά μας είναι μια λυπηρή και απογοητευτική εξέλιξη όσο και τραγικά πολιτικά ανώριμη.

Η Ε.Ε. οφείλει να αποτρέψει με κάθε μέσο αυτόν το παραλογισμό. Ο στρουθοκαμηλισμός θα γυρίσει μπούμερανγκ στο προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα , στην οικονομική πολιτική του πετρελαίου αλλά κυρίως στον πολιτισμό μας που θα δείξει ανοχή σε πολεμικές δραστηριότητες τον 21ο αιώνα.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να υπάρξουν τέτοιες εικόνες πάλι.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.