Παρακάμερα και φωτορεπορτάζ από τον τελικό του Λεωνιδίου με την ΑΕΚ

Παρακάμερα και φωτορεπορτάζ από τον τελικό του Λεωνιδίου με την ΑΕΚ

Μάρτιος 28, 2019 - 10:18
1 σχόλια

Οι δύο καλύτερες ομάδες της Α' Αρκαδίας βρέθηκαν στον 48ο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας με το Λεωνίδιο να είναι ο μεγάλος νικητής με 2-0 επί της ΑΕΚ Τρίπολης σηκώνοντας στον ουρανό του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" το 10ο Κύπελλο της ιστορίας του.

Στην παρακάμερα του ArcadiaPortal.gr μπορείτε να δείτε κρυφές στιγμές του μεγάλου τελικού, το ζέσταμα των δύο ομάδων, το πάθος που έζησαν οι δύο πάγκοι το παιχνίδι με τον Γιώργο Κολιατσόπουλο και τον Κώστα Καλογιαννίδη να δίνουν οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές τους, το ξέσπασμα του ερυθρόλευκου πάγκου στα γκολ, τους πανηγυρισμούς στο φινάλε και βέβαια τον Γρηγόρη Λάτση να σηκώνει το Κύπελλο Αρκαδίας για το Λεωνίδιο.

Επίσης στην παρακάμερα του 48ου τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας μίλησαν λίγα μόλις λεπτά πριν από την σέντρα του αγώνα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης και ο πρόεδρος των Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας.

Τέλος απολαύστε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ όπως το κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του ArcadiaPortal.gr με τα καλύτερα κλικ από τον 48ο τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας μεταξύ του Λεωνιδίου με την ΑΕΚ Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Η παρακάμερα του τελικού κυπέλλου Αρκαδίας του Λεωνιδίου με την ΑΕΚ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.