Παραιτήθηκε ξανά επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Μωριά» από το περιφερειακό Συμβούλιο

Παραιτήθηκε ξανά επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Μωριά» από το περιφερειακό Συμβούλιο

Φεβρουάριος 17, 2017 - 18:12
0 σχόλια

Με μία λιτή ανακοίνωση από τον πρόεδρο του περιφερειακόυ συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Χαράλαμπο Σκουρό γνωστοποιηθηκε στο σώμα η παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Μωριά», Νίκου Δονάτου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραίτησή του κ. Νίκου την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου  έρχεται δεύτερη,  καθώς είχε προηγηθεί η παραίτηση του πρώτου επικεφαλης του ψηφοδελτίου κ.Παναγιώτη Κάτσαρη.

Να υπενθυμισουμε ότι ο κ. Κάτσαρης μετά από 14 μήνες θητεία,  παραιτήθηκε στις 10-11-2015 παραχωρώντας τη θέση του στον πρώτο επιλαχόντα του περιφερεακού σχήματος Νίκου Δονάτο.

Τώρα αυτή η δεύτερη παράταση ήρθε να αφήσει αναπάντητα πολλά ερωτήματα τα οποία είχαν να κάνουν με την αποχώρηση επικεφαλής των παρατάξεων.

Τέλος να αναφέρουμε ότι νέος επικεφαλής της παράταξης είναι ο Τζαμουράνης Γεώργιος Τοπογράφος στο επάγγελμα προερχόμενος από την Μεσσηνία, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στην έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.