Παραιτήθηκε ο Ψυχογιός από πρόεδρος του Παναρκαδικού

Παραιτήθηκε ο Ψυχογιός από πρόεδρος του Παναρκαδικού

Νοέμβριος 21, 2017 - 15:33
4 σχόλια

Ξαφνική είδηση έκπληξη στον Παναρκαδικό με τον πρόεδρο της ομάδας Νώντα Ψυχογιό να δηλώνει την παραίτηση του από τον προεδρικό θώκο του συλλόγου για προσωπικούς όπως αναφέρει λόγους.

Ο Νώντας Ψυχογιός με επιστολή του προς το ΔΣ του Παναρκαδικού έκανε γνωστή την απόφαση του τονίζοντας πως θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο ως απλό μέλος  και παράλληλα ευχαρίστησε τον Αστέρα για την άψογη συνεργασία των τελευταίων χρόνων.

Χρέη προέδρου μετά την παραίτηση Ψυχογιού αναλαμβάνει προσωρινά ο Θεόδωρος Κουτσανδρέας όπου και θα είναι αυτός που θα τρέξει τα της ομάδας ενώ έχουν δρομολογηθεί εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Νώντας Ψυχογιός μετά από πολλά χρόνια στο διοικητικό τιμόνι του συλλόγου προσέφερε τις υπηρεσίες του ακόμα και σε δύσκολες εποχές για τον Παναρκαδικό με την ομάδα πια να θεωρείται μια σταθερή δύναμη της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Μου θυμίζει το τραγουδι... Psycho Killer Qu'est-ce que c'est Fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-fa-far better Run run run run run run run

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.