Παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος

Παραιτήθηκε ο Παπαχριστόπουλος

Φεβρουάριος 08, 2019 - 22:19
4 σχόλια

Αφού προηγουμένως τον είχε διαγράψει ο Καμμένος - Στον Τέρενς Κουίκ η έδρα

Την παραίτησή του από βουλευτής υπέβαλε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αφού πρώτα ψήφισε υπέρ τη ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος τον έχει διαγράψει από την Κοινοβουλευτικό Ομάδα του κόμματος με επιστολής που είχε αποστείλει στον πρόεδρο της Βουλής, τονίζοντας πως για η διάλυση του κόμματός του προκλήθηκε από τις μεθοδεύσεις των Τσίπρα – Βούτση ενώ προανήγγειλε πως «από την Δευτέρα ξεκινά η άγρια αντιπολίτευση».

Η έδρα του κ. Παπαχριστόπουλου πηγαίνει στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, που σημαίνει πως δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με την κυβερνητική πλειοψήφία αφού ο Κουίκ έχει δηλώσει ότι στηρίζει την κυβέρνηση.

Επίσης δεν αλλάζει και κάτι με την ΚΟ των ΑΝΕΛ, η οποία με τη διαγραφή Παπαχριστόπουλου  έπαψε να υφίσταται. 

Από το protothema.gr

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το επίπεδο του κοινοβουλευτισμού πλέον είναι ευθέως ανάλογο του επιπέδου των ψηφοφόρων που έχουν απομείνει στη χώρα και καταδέχονται να πάνε να ψηφίσουν.

Μα αυτός ο γελοίος δεν είπε ότι σκέφτεται να παραιτηθεί; Παραιτημένος θα κάνει άγρια αντιπολίτευση; Απίστευτα ρεζιλίκια!

Τώρα θα έχει άπλετο χρόνο να ασχοληθεί με την κόμη του.Άντε γιατί πολύ αφάνα παρελαύνει στο ελληνικό κοινοβούλιο τελευταία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.