Παραιτήθηκε ο διοικητής της 114 ΠΜ στην Τανάγρα

Παραιτήθηκε ο διοικητής της 114 ΠΜ στην Τανάγρα

Νοέμβριος 28, 2019 - 10:03
3 σχόλια

Παραιτήθηκε ο διοικητής μιας από τις πιο μάχιμες μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας, της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα. Ο Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Κυρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, παραιτήθηκε εξαιτίας των προβλημάτων διαθεσιμότητας που υφίστανται με τα αεροσκάφη των 331 και 332 Μοιρών καιτης έντονης εμπλοκής της 114 Πτέρυγας Μάχης στη διαχείριση του μεταναστευτικού, όπως αναφέρει το defencereview.gr.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Αυτά να τα βλέπουν οι πατριώτες (γιατί υπάρχουν και άλλες κατηγορίες) ψηφοφόροι της ΝΔούλας που νομίζουν ότι είναι πατριωτική παράταξη. Αντί να καταγγείλει τις διεθνείς συμβάσεις (προβλέπεται για λόγους εθνικής ασφαλείας) και να επαναπροωθήσει τους λαθρομετανάστες στην Τουρκία ενεργεί ως διεθνιστικό υποχείριο του διεθνούς παράγοντα (πολυπολιτισμικότητα) και της Τουρκίας (λέγεται φιλανδοποίηση το φαινόμενο). Συνεχίζει το έργο του $ΥΡΙΖΑ δηλαδή τον εποικισμό της χώρας και την διάλυση της άμυνας/ασφάλειας. Για τους απανταχού λαθρολάγνους, διεθνιστές και Τούρκους είναι το κόμμα της καρδιάς τους.

Και μετά από αυτή την σημαντικότατη για τους κατοίκους της Τρίπολης είδηση άλλαξε άρδην η καθημερινότητα της πόλης

11:05 ,διάβασε πρώτα γιατί παραιτήθηκε ,και ποσό σημαντική είναι η συγκεκριμένη πτέρυγα μάχης ,αλλά δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από την κυβέρνηση Θίασο του Γουρλοματη ,το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εποικισμός ,και κάποιοι μπαγλαμάδες τύπου Παύλου και observer γράφουν για φιλελεύθερη ανάπτυξη !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.